Numărul infectărilor continuă să crească în Anglia. Peste 58.000 de noi cazuri de COVID în ultimele 24 de ore

Cu câteva ore înainte ca premierul Boris Johnson să apară în fața națiunii pentru a anunța, scrie presa britanică, un nou lockdown, au fost făcute publice noile cifre ale pandemiei care arată un număr extrem de mare de noi cazuri de COVID-19.

Astfel, scrie MailOnline, au fost confirmate 58.784 de noi cazuri de coronavirus în Marea Britanie, în creștere cu 42% față de săptămâna trecută.

De asemenea, au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 407 decese ale unor persoane infectate cu COVID-19, ceea ce înseamnă o creștere cu doar 14% față de săptămâna trecută.

Boris Johnson este așteptat să anunțe un nou lockdown național

Marea Britanie a înregistrat aproape 1.000 de decese în două rânduri, săptămâna trecută, cifre care nu au existat în timpul primului lockdown din aprilie.

Premierul Boris Johnson este așteptat să apară în fața națiunii în această seară, de la ora 20.00 pentru a anunța un nou lockdown la nivel național, cu închiderea școlilor și cu interzicerea vizitelor timp de mai multe săptămâni, poate luni.


Johnson a confirmat în această dimineață că vor urma măsuri „mai dure”, în ciuda optimismului declanșat de administrarea primelor doze de vaccin Oxford / AstraZeneca – deși, în acel moment, el a spus că ar prefera să rămână cu sistemul pe niveluri din Anglia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson este așteptat să anunțe un nou lockdown național

Anglia intră în al treilea LOCKDOWN național: La o zi după ce le-a cerut părinților să își trimită copiii la școală, Boris închide școlile