in , ,

Numărul morților din Marea Britaniei continuă să crească, astăzi s-au înregistrat mai multe decese decât ieri

Numărul morților din Marea Britaniei continuă să crească, astăzi s-au înregistrat mai multe decese decât ieri

Departamentul de Sănătate britanic a dat publicității numărul celor decedați, într-un interval de 24 de ore, până la ora 17.00, 1 aprilie 2020. Astfel, au fost înregistrate 569 de decese, comparativ cu 563 de decese din ziua precedentă. Pacienții decedați aveau între 22 și 100 de ani, iar 44 dintre aceștia nu aveau alte probleme de sănătate.

Numărul total al persoanelor decedate, în UK, până în prezent, din cauza COVID-19, a ajuns la 2921. La ora 9 dimineața erau testate pozitiv cu coronavirus 33718 de persoane pe întreg teritoriul Marii Britanii.

#NHS este susținut și de fermierii britanici

Premierul Boris Johnson, încă în izolare

Boris Johnson este presat să găsească soluții pentru a se mări numărul de teste efectuate zilnic, în special pentru personalul medical.

Purtătorul de cuvânt de la No. 10 Downing Street, unde premierul britanic este încă în izolare, a declarat că există negocieri cu 9 producători pentru a procura teste de identificare a persoanele care au avut virusul: ”ne ocupăm cât putem de repede și, imediat ce un test va fi aprobat, vom anunța public”

Acesta a mai adăugat că, în trecut, guvernului i-au fost oferite astfel de teste, dar că nu îndeplineau criteriile de acuratețe a rezultatelor.

Certificate de imunitate

A fost lansată și ideea că guvernul ia în considerare emiterea unor ”certificate de imunitate” prin care să se ateste că deținătorul a avut coronavirus: ”aceasta este o discuție care are loc și în interiorul altor state”, a completat purtătorul de cuvânt. ”Întotdeauna noi am declarat că suntem foarte atenți la cum procedează alte state și suntem dispuși să preluăm ideile care pot ajuta”.


Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Petrecere ilegală într-un PUB din Anglia. Poliția a intervenit pentru încălcarea regulilor izolării

❗️❗️❗️ Anunț important ❗️❗️❗️ Toate persoanele care vor sosi în România din Marea Britanie vor fi plasate în carantină pentru 14 zile