in ,

Șoc la spitalul de la ExCeL Londra: “80% dintre cei conectați la ventilatoare vor muri”

La ExCel, în estul Londrei, a fost amenajat un spital temporar, aparținând de NHS Nightingale Hospital, destinat tratării persoanelor afectate de coronavirus. Spitalul a fost amenajat în doar o săptămână, va primi, la început 500 de pacienți, urmând să se suplimenteze locurile până la 4000 de paturi.

Noul spital se va inaugura cu un număr insuficient de medici, unele secții fiind coordonate de asistenți medicali. Armata a avut un rol cheie în amenajarea spitalului, reușind să îl pregătească pentru inaugurare în doar o săptămână, fiind cea mai mare provocare de după Al Doilea Război Mondial.

”Pregătiți-vă să vedeți moartea”

Primarul Sadiq Khan a făcut apel la voluntari, pentru a ajuta la desfășurarea activității din spital, prin programul ”Team London”, folosit la Olimpiada din 2012: ”această armată de voluntari au avut un rol esențial în organizarea evenimentelor din întreaga capitală, iar în aceste zile aceștia vor întâmpina personalul NHS înainte începerii activității acest spital vital”.

Voluntarii nu vor intra în contact cu pacienții sau cu rudele acestora și nu vor avea acces în zonele de tratament. Fiecare voluntar trebuie să fie într-o condiție fizică bună, să fie sănătos și să nu facă parte din categoria persoanelor vulnerabile.

NHS Nightingale Hospital – Excel London

Conform unui interviu publicat de Daily Mail, voluntarii care s-au oferit să ajute NHS-ul la spitalul din Nightingale au fost avertizați că vor urma zile dificile: ”Pregătiți-vă să vedeți moartea (…) 80% dintre pacienții conectați la ventilatoare vor muri”.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ziua cea mai neagră

Ziua cea mai neagră. Număr record de decese în Marea Britanie

Femeie de 71 de ani din Anglia, moartă în vama Nădlac, șoferul microbuzului a abandonat-o pe asfalt și a fugit