in

O fată de 15 ani a murit după ce a fost înjunghiată în sudul Londrei

O fată de 15 ani a murit după ce a fost înjunghiată în Croydon, în sudul Londrei. Poliția spune că un adolescent a fost arestat. Imaginile postate pe rețelele de socializare au arătat mai multe mașini de poliție și vehicule de ambulanță în apropierea unui autobuz din Croydon, miercuri la ora de vârf. Un băiat de 17 ani despre care se crede că o cunoștea pe victimă a fost arestat și se află în custodie, a anunțat poliția metropolitană.
>>> Săptămână de groază la Londra: 3 morți, 11 înjunghiați și un băiat mutilat de un câine. Plus un bărbat violat în parc

O fată de 15 ani a murit după ce a fost înjunghiată în sudul Londrei

Fata era elevă la școala Old Palace of John Whitgift. Școala a dat o declarație în care a spus “Suntem profund șocați de moartea tragică și fără sens a prietenului și elevului nostru foarte iubit și apreciat.

“Va fi nevoie de ceva timp pentru ca și comunitatea Old Palace să se obișnuiască cu această veste teribilă și vom oferi sprijin elevilor noștri în timp ce încercăm să facem acest lucru. Mai presus de toate, trimitem dragostea noastră și cele mai profunde condoleanțe familiei fetei în aceste momente inimaginabil de dureroase.”
>>> Un bărbat a decedat după ce departamentul de urgențe l-a trimis acasă și i-a spus să “bea Lucozade”

Poliția a arestat un adolescent de 17 ani

Serviciile de urgență au fost chemate pe Wellesley Road, în Croydon, în jurul orei 8.30 dimineața, pentru a primi informații că fata a fost înjunghiată. Atât ambulanța terestră, cât și cea aeriană au fost prezente, dar ea a fost declarată moartă la fața locului 50 de minute mai târziu.

La aproximativ o oră și 15 minute după înjunghiere, poliția l-a arestat pe adolescent în legătură cu moartea fetei.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță din Londra a confirmat că trei echipaje de ambulanță, un ofițer de intervenție în caz de incident și un paramedic avansat într-o mașină, precum și ambulanța aeriană, au fost trimise la fața locului.

Un cort alb a fost ridicat în cadrul unui cordon de poliție în fața centrului comercial Whitgift de pe Wellesley Road. Un autobuz roșu cu două etaje de pe ruta 60, trei vehicule de poliție și aproximativ 12 ofițeri se aflau, de asemenea, în interiorul cordonului. Nu se crede că atacul a avut loc în autobuz.

sursa: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

copii pandemie

Copiii mai bogați din Marea Britanie „au avut cea mai mare scădere a sănătății mintale în timpul pandemiei”

Bonus de 600 lire sterline pentru încălzirea locuințelor

Bonus de 600 lire sterline pentru încălzirea locuințelor în Marea Britanie. Cine se califică?