in

Săptămână de groază la Londra: 3 morți, 11 înjunghiați și un băiat mutilat de un câine. Plus un bărbat violat în parc

săptămână de groază la Londra,

Săptămâna trecută a fost o săptămână de groază la Londra, cu 3 morți, 11 înjunghiați, un băiat mutilat de un câine. De asemenea, un bărbat a fost violat în timp ce mergea acasă după o noapte în oraș. Londra a devenit un coșmar de nesiguranță.
>>>

Săptămână de groază la Londra: copil de 4 ani atacat de un pitbull

Un băiețel de patru ani a suferit răni grave, fiind mușcat sălbatic de un pittbul XL Bully în timp ce se juca cu fratele său într-un parc din estul Londrei. Nehal Islam a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce câinele l-a mușcat de picior și „l-a scuturat atât de tare încât i-au ieșit pantofii” în Newham, cu puțin înainte de ora 18.30, luni (11 septembrie).

Nehal, se juca frisbee cu tatăl și fratele său la Hermit Road Recreation Ground din Canning Town când a atacat de câine. Vorbind cu MyLondon, fratele său, Nabil, în vârstă de 11 ani, a spus că a observat un grup de câini în colțul parcului în timp ce se juca cu familia.

„Doi câini mai mici erau în lesă, dar am văzut că unul mult mai mare alerga liber”, a spus el pentru MyLondon. „Deodată câinele a venit după noi în timp ce ne jucam, părea că avea aceeași dimensiune ca mine. Eu și fratele meu ne-am despărțit de tatăl meu, dar apoi câinele l-a atacat pe Nehal pentru că este mai mic. Apoi și-a mușcat piciorul și l-a zguduit atât de tare încât i-au ieșit pantofii. Inima îmi bătea atât de tare, totul se întâmpla atât de repede.

Tatăl meu a fugit apoi și a trebuit să-i smulgă pantalonii scurti fratelui meu pentru a opri câinele să-l atace. A fost traumatizant să-i văd mușcăturile de pe picioare, am fost foarte supărat. A fost dezgustător. Am crezut că sunt într-un vis. “

Bărbat de 20 de ani înjunghiat mortal în New Addington

Un tânăr de 20 de ani „iubitor” a fost ucis într-o dublă înjunghiere în Croydon. Bradley Hutchins, în vârstă de 20 de ani, a fost înjunghiat în jurul orei 18.00, pe North Walk, New Addington, marți (12 septembrie), în timp ce un alt bărbat , în vârstă de 19 ani, a fost găsit în apropiere cu răni de înjunghiere.

Poliția și paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra au alergat spre strada rezidențială, dar, din păcate, Bradley a murit la fața locului. O examinare post-mortem a constatat că acesta a murit în urma unei răni de înjunghiere, în timp ce al doilea bărbat, care a fost transportat de urgență la spital, a supraviețuit cu răni care nu le-au pus viața în pericol.

O biciclistă de 20 de ani moare după ce a fost doborât de pe bicicletă cu mașina

O biciclistă în vârstă de 20 de ani a murit la spital după ce a fost doborâtă de pe bicicletă într-o intersecție aglomerată din Harrow. Ea circula pe intersecția dintre College Hill Road și Kenton Lane cu puțin înainte de ora 9:00 vineri (15 septembrie), când a fost lovită de o mașină, fiind grav rănită.

Poliția, ambulanța și ambulanța aeriană au intervenit, deoarece a fost transportată de urgență la spital, unde a murit la scurt timp după aceea.

Bărbat violat în drum spre casă noaptea

O anchetă a poliției este în desfășurare după ce un bărbat a fost violat în drum spre casă după o noapte în oraș. Ofițerii din nordul Londrei au făcut publice o imagine a unui bărbat căutat în legătură cu cele întâmplate.

Victima, în vârstă de peste 20 de ani, mergea acasă după o noapte cu prietenii la ora 12.40 miercuri, 6 septembrie, când a fost abordat de atacator în fața stației de metrou Edgware. Ei au început să vorbească înainte ca bărbatul să violeze într-o parcare din apropiere, victima luând legătura cu poliția la scurt timp după.

Un bărbat de 20 de ani moare într-un accident M25 noaptea târziu

Un bărbat în vârstă de peste 20 de ani a murit în urma unui accident de groază noaptea târziu pe M25. Ofițerii au fost chemați pe drumul de lângă Potters Bar la ora 23:00 sâmbătă, 16 septembrie, pentru a raporta că un Ford Focus roșu a fost implicat într-un accident grav. Singurul ocupant al mașinii – un bărbat în vârstă de peste 20 de ani – a fost, din păcate, declarat decedat la fața locului.

Fată de 13 ani, arestată după ce o femeie a fost înjunghiată în casă

O fată de 13 ani a fost arestată după ce a înjunghiat o femeie în Walworth. Ea rămâne în custodia poliției.

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde s-a constatat că rănile ei nu pun viața în pericol . Un purtător de cuvânt al Poliției Met a declarat: „Poliția a fost chemată la aproximativ 10:30, marți, 12 septembrie, pentru informații despre o femeie înjunghiată la o adresă din Gaitskell House, strada Villa, SE17.

„Ofițerii și Serviciul de Ambulanță din Londra au intervenit și o femeie în vârstă de 20 de ani a fost dusă la spital pentru tratament; starea ei nu pune viața în pericol sau îi schimbă viața. O fată de 13 ani a fost arestată la o adresă din apropiere, fiind suspectată de GBH și rămâne în arest. Cercetările privind circumstanțele continuă.”

Adolescent a rămas în stare critică după ce afost înjunghiat pe treptele din afara centrului comercial Stratford Westfield

Un adolescent a fost transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în fața unui centru comercial din estul Londrei. Poliția spune că a fost chemată pentru prima dată la informații despre o luptă în apropiere de Westfield Stratford, lângă intrarea în Gara Stratford.

Un adolescent, despre care polițiștii cred că are 17 ani, a fost transportat la spital cu multiple răni de înjunghiere. Starea lui este în curs de evaluare.

Doi bărbați au fost arestați în legătură cu incidentul și luați în custodie. O anchetă a început.

Săptămână de groază la Londra – Înjunghiere dublă, doi bărbați la spital

O dublă înjunghiere în sud-estul Londrei a lăsat două persoane la spital, iar poliția încă îl caută pe atacator. Perechea a fost înjunghiată după informații despre un bărbat care a provocat o tulburare într-un magazin de pe Burnt Ash Lane din Bromley, în jurul orei 15:45, luni (11 septembrie), a spus poliția.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Bărbatul a părăsit magazinul și s-a întors puțin mai târziu înainte de a agresa două persoane. Polițiștii au intervenit și au găsit două persoane cu răni înjunghiate. Amândoi au fost duși la spital de către Serviciul de Ambulanță din Londra; așteptăm o actualizare cu privire la starea lor.”

Forțele au confirmat că există locul crimei, dar până acum nu au reușit să-l aresteze pe cuțitar. „Anchetele continuă”, a adăugat un purtător de cuvânt al Poliției Met.

Bărbat de 28 de ani, înjunghiat în stația de metrou Burnt Oak din nordul Londrei

Săptămână de groază la Londra – Un bărbat se afla la spital după ce a fost înjunghiat într-o stație de metrou din Londra . Tânărul de 28 de ani a fost înjunghiat în stația Burnt Oak de pe linia Northern din nordul Londrei, în jurul orei 7.30, duminică, 10 septembrie.

Ofițerii Poliției Britanice de Transport (BTP) au găsit bărbatul rănit înainte ca acesta să fie transportat de urgență la spital. Nu se crede că rănile lui îi pun viața în pericol sau îi schimbă viața, spune BTP.

Un purtător de cuvânt al BTP a declarat: „„Ofițerii au fost chemați la stația de metrou Burnt Oak la ora 7:30 ieri (10 septembrie) în urma unor informații despre o înjunghiere”.

Bărbat de 24 de ani, înjunghiat în sudul Londrei

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat pe o stradă din sudul Londrei (duminică, 10 septembrie). Polițiștii spun că tânărul de 24 de ani a suferit multiple răni, dar starea lui nu este considerată a pune viața în pericol.

Un purtător de cuvânt al Serviciului Metropolitan de Poliție a declarat pentru MyLondon: „Duminică, 10 septembrie, la ora 17.20, poliția a fost informată despre o înjunghiere în Main Road”.

Aceștia au adăugat: „La scurt timp mai târziu, un tânăr de 24 de ani a mers la un spital din sudul Londrei cu răni înjunghiate. Starea lui nu pune viața în pericol. O zonă a crimei a fost pusă în aplicare pe Main Road. Nu au existat arestări. Cercetările continuă.”

Bărbat lovit de un presupus „șofer de droguri”

Un bărbat a fost lovit de o mașină în Ilford, estul Londrei, și a fost lăsat inițial în stare critică.. Șoferul mașinii care a lovit pietonul a fost, de asemenea, transportat de urgență la spital cu răni ușoare și a fost arestat sub suspiciunea de conducere periculoasă și conducerea drogurilor.

Poliția a fost chemată la 1.57 dimineața sâmbătă, 16 septembrie, pentru informații despre o coliziune care a implicat o mașină și un pieton în Winston Way, Ilford. Ofițerii au participat împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană din Londra.

Pietonul, un bărbat, a fost transportat la spital. Polițiștii ne-au spus de atunci că bărbatul nu mai este într-o stare care pune viața în pericol.

Săptămână de groază la Londra – Bărbat de 19 ani, înjunghiat într-un atac noaptea

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital noaptea de (16 septembrie) după ce a fost înjunghiat în centrul Londrei. Ofițerii s-au grăbit la Tribunalul Elvețian, W1, în jurul orei 23:45, în urma unor informații despre o înjunghiere.

Ei au găsit un tânăr de 19 ani care a fost înjunghiat, deși rănile sale nu pun viața în pericol. Un tânăr de 18 ani a fost arestat.

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a declarat: „În jurul orei 23.45, sâmbătă, 16 septembrie, ofițerii aflați în patrulă în Curtea Elvețiană W1, în apropiere de Leicester Square, au dat peste un tânăr de 19 ani care suferea ceea ce se crede că ar fi răni înjunghiate. Bărbatul a fost dus la spital, iar starea lui nu este considerată a pune viața în pericol.

Un bărbat a ajuns de urgență la spital după ce a înjunghiat lângă stația de metrou Ealing

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital în dimineața de 17 septembrie, după ce a fost înjunghiat. Poliția s-a grăbit la Haven Green, în Ealing, în jurul orei 5.40, pentru a afla informații despre o luptă.

Ei au găsit victima care a fost dusă la spital cu răni care nu i-au pus viața în pericol sau care i-au schimbat viața. Un bărbat a fost arestat la fața locului, suspectat de GBH.
>>> Șomajul explodează în Marea Britanie, țara înregistrează cea mai mare scădere a numărului de angajați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Numărul companiilor care au dat faliment a crescut cu aproape o cincime în august față de anul anterior, din cauza ratelor ridicate

Numărul companiilor din Marea Britanie care au dat faliment a crescut cu aproape o cincime

În încercarea de a opri hoții din magazine, Spar a luat o decizie neașteptată, stivuind pe rafturi borcane goale de cafea

De frica hoților un supermarket pune doar borcane goale pe rafturi. ”Sărăcia și disperarea sunt la niveluri record”