in

Un bărbat a decedat după ce departamentul de urgențe l-a trimis acasă și i-a spus să “bea Lucozade”

Un bărbat a decedat după ce departamentul de urgențe l-a trimis acasă și i-a spus să “bea Lucozade”, deși a vomitat de 100 de ori in 24 de ore. Clientul a fost reprezentat de Jodi Newton, partner al firmei Osbornes Law.
Fiul meu a murit în brațele mele, după ce medicii au ignorat cererea mea de cezariană

Bărbatul avea „dureri îngrozitoare”

Bărbatul de 47 de ani a fost trimis acasă de două ori în trei zile și a fost asigurat că “va fi bine”, deoarece medicii l-au diagnosticat cu gastroenterocolită, a declarat soția sa devastată, Kimberly White.

Domnul Rousseau suferea de fapt de o ischemie intestinală, o afecțiune care blochează arterele intestinului. El a fost de mai multe ori la medicii săi și pierduse în greutate în decurs de doi ani din cauza vărsăturilor și diareei, dar nu a fost niciodată diagnosticat.

Familia sa, reprezentată de Osbornes Law, a primit în iunie o sumă de șase cifre de la Milton Keynes University Hospital NHS Foundation Trust. Deși nu a recunoscut neglijența, acesta a admis că au existat caracteristici ale bolii dlui Rousseau care ar fi putut justifica internarea, observarea în spital și efectuarea de teste suplimentare, care ar fi putut oferi un diagnostic definitiv.

În aprilie 2019, soția sa a venit acasă și l-a găsit „întins în agonie” pe podea și a fost dus la spital. El a fost apoi „diagnosticat greșit” o lună mai târziu cu afte abdominale, se arată într-un comunicat al firmei de avocatură Osbornes Law.

În septembrie 2019, a avut „dureri îngrozitoare” și a fost dus la A&E cu ambulanța, dar trimis acasă. S-a întors din nou a doua zi doar pentru a i se spune să plece din nou acasă.
>>> Un caz legat de o naștere necorespunzătoare a fost soluționat cu succes de către firma Osbornes Law

Și-a găsit soțul întins mort în baie

Pe 8 octombrie 2019, doamna White a venit acasă și și-a găsit soțul întins mort în baie într-o baltă de sânge.

Doamna White, în vârstă de 33 de ani, a declarat: „A fost îngrozitor să văd câtă durere a suferit Nick în ultimele zile, dar medicii au continuat să spună că ar fi bine dacă merge acasă și bea Lucozade.

Ea a adăugat: „Încă pot să aud sunetul țipătului meu când l-am găsit. Știu că oamenii vorbesc despre o inimă frântă, dar inima mă doare fizic. Viața mea a fost ruptă în bucăți în acel moment și totul s-a schimbat… întregul episod m-a lăsat cu o traumă puternica.”

Ce spune medicul legist

În timpul unei anchete desfășurate în 2021, s-a constatat că domnul Rousseau a fost trimis acasă de către Milton Keynes A&E în două ocazii, pe parcursul a trei zile.

Cu toate acestea, medicul legist, Sean Cummings, a indicat preocupări mai largi cu privire la îngrijirea sa de la departmentul de urgenta ca urmare a faptului că medicul nu a efectuat două teste de sânge înainte ca dl Rousseau să fie externat.

Medicul legist a declarat că este îngrijorat de decizia consultantului de a nu efectua un al doilea test de lactat, care este utilizat pentru a detecta septicemia, deși sângele său prezenta un nivel ridicat de acid și în ciuda orientărilor clinice care impuneau un al doilea test.

Cu toate acestea, dl Rousseau nu a murit de sepsis.

„Nerespectarea regulilor NICE pur și simplu pentru că este incomod este tulburator”, a spus medicul legist.

Reacția directorului medical

Contestând punctul de vedere al medicului legist, trustul a argumentat într-o scrisoare faptul că al doilea test nu ar fi prevenit moartea domnului Rousseau.

Dr. Ian Reckless, directorul medical al trustului, a declarat: „Îmi pare profund de rău pentru pierderea și durerea pe care doamna White a îndurat-o din cauza morții domnului Rousseau. Circumstanțele morții domnului Rousseau – acasă, după ce s-a prezentat de două ori la spital în ultimele zile – au fost neașteptate și chinuitoare pentru membrii familiei.

„În timp ce domnul Rousseau s-a prezentat la spital cu o afecțiune rară, care este notoriu de dificil de diagnosticat, acceptăm că au existat caracteristici ale bolii sale care ar fi putut justifica internarea, observarea pacientului și alte teste. În aceste circumstanțe, este posibil să fi fost pus un diagnostic definitiv și să se fi încercat alte tratamente.”

Dr. Reckless a precizat faptul că criticile medicului legist cu privire la sepsis nu au legătură directă cu condiția cu care dl Rousseau a ajuns la A&E.

Jodi Newton, partener la Osbornes Law, a declarat: „Viața lui Kimberley a fost devastată de pierderea partenerului ei Nick, după ce a fost eșuat constant de către profesioniștii medicali. Deși revindecarea este binevenită, lasă un gust amar, deoarece Trustul încă nu și-a cerut scuze în mod corespunzător si nici nu si-au recunoscut vina.”

Dacă aveți un caz similar, vă rugăm să ne contactați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

În încercarea de a opri hoții din magazine, Spar a luat o decizie neașteptată, stivuind pe rafturi borcane goale de cafea

De frica hoților un supermarket pune doar borcane goale pe rafturi. ”Sărăcia și disperarea sunt la niveluri record”

inflatia uk

Deși inflația a scăzut în Marea Britanie, prețurile continuă să crească