in

Cod galben de caniculă pentru Anglia și Țara Galilor. Temperaturi neobișnuit de ridicate

Biroul de Meteorologie din Londra a anunțat prima avertizare de cod galben de căldură extremă dată în Marea Britanie în cadrul noului program de avertizare.

Biroul a anunțat un avertisment de cod galben de caniculă pentru o parte din Țara Galilor și Anglia, cu temperaturi care pot atinge 33 C.

Avertismentul este în vigoare pentru o mare parte din Țara Galilor, tot sud-vestul Angliei și părți din sudul și centrul Angliei.

Pandemia nu mai există în Anglia. Zeci de mii de oameni au luat cu asalt plajele, în cea mai călduroasă zi a anului 2021

„Multe zone vor continua să atingă pragurile de caniculă, dar avertizarea de cod galben pentru căldură extremă se concentrează asupra zonelor vestice unde temperaturile neobișnuit de ridicate vor persista”, a declarat Steven Ramsdale, meteorologul operațional șef al Biroului de Meteorologie, citat de The Guardian.

Avertismentul este primul în cadrul noului serviciu de avertizare împotriva căldurii extreme al biroului, lansat în iunie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Anti-vacciniștii, proteste violente la Londra. Ciocniri cu poliția în fața Parlamentului în prima zi de libertate

Premierul britanic îi va supăra pe mulți cu această veste: „Doar cei vaccinați vor avea acces în cluburi și alte locuri aglomerate”