in

Dezastru lăsat de turiștii de weekend pe plajele și în parcurile naturale din Anglia. Munți de gunoi și sticle cu dejecții umane

Plajele din Anglia au fost invadate săptămâna trecută de turiști de weekend sosiți din toate colțurile țării. Vremea deosebit de caldă a făcut ca plajele să devină neîncăpătoare, fără a se mai respecta niciun fel de regulă de distanțare.

Pe lângă aceasta, multe dintre plaje au fost de nerecunoscut după plecarea turiștilor ocazionali. Munți de gunoaie, resturi de la grătare și chiar sticle cu dejecții umane au fost ridicate de pe nisip.

Voluntarii care au curățat plaja Durdle Door din Dorset au adunat munți de gunoaie, măști sanitare aruncate, resturi de la grătare și picnic. De asemenea, turiștii au lăsat în urmă sticle cu dejecții umane, scrie Daily Mail.

Român rănit grav după ce s-a aruncat de la 60 de metri de pe stânca Durdle Door din Dorset – VIDEO

În Lake District, îngrijitorii zonei protejate au umplut 130 de saci cu gunoi, în timp ce în Yorkshire Dales au fost strânși 53 de saci de la cascada Stainforth Force, lângă Settle.

Britanicii au ieșit în masă la plajă sau la picnic, la sfârșit de săptămână, când temperaturile s-au ridicat în unele zone la 29 de grade Celsius.


Stațiunile Bournemouth și Southend au fost pline de excursioniști, iar numărul mare al acestora a făcut imposibilă distanțarea socială cerută de măsurile de protecție ale guvernului britanic.

O medie record de 626 de ore de soare a fost contabilizată în lunile martie, aprilie și mai a acestui an, care au întrecut recordul anterior de 555 ore înregistrat în 1948.

Mai a fost cea mai însorită lună calendaristică de până acum, cu 266 de ore de soare, dar și cea mai secetoasă din 1896, cu doar 9,6 mm de ploaie.

Spania, Guvernul va desființa carantina obligatorie pentru turiștii străini la 1 iulie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De luni se intră în carantină pentru 14 zile, la sosirea în Marea Britanie. Regula este valabil și pentru rezidenți

Patru români arestați în Irlanda pentru spălare de bani. 1,5 milioane de euro din fraude cibernetice, prostituție și furturi