Un matematician român a câștigat milioane cu o formulă pe care o folosește pentru a juca la loterie

A câștiga la loterie înseamnă o șansă la 14 milioane, ceea ce înseamnă că este un lucru la care cei mai mulți oameni nu pot decât să viseze.

De fapt, este mai probabil să fii lovit de trăsnet sau să câștigi un Oscar decât să câștigi al loterie.

Cu toate acestea, un matematician de origine română a reușit să câștige de 14 ori premii mari pe baza unei formule, spune el, pe care ar fi descoperit-o.

De-a lungul anilor, Ștefan Mandel a reușit să câștige milioane, potrivit Daily Record.

Mandel, născut în România, a elaborat formula în timp ce lucra ca economist în țara sa natală, la sfârșitul anilor 1950.

El spune că formula lui poate prezice cinci din șase numere câștigătoare, într-un sistem cu până la 40 de numere.

Alături de trei dintre prietenii săi și-a testat algoritmul, sperând la premiul al doilea, însă a reușit să câștige marele premiu. Cu banii obținuți a plecat în Australia, unde a bătut loteria de alte 12 ori.

Câștig imens la loterie în UK, al treilea din toate timpurile: ″Anul acesta a fost cu adevărat incredibil”

Procesul presupune șapte etape:

  • Calcularea numărului total de combinații posibile
  • Aflarea loteriei cu marja câștigătoare de cel puțin trei ori numărul de combinații posibile
  • Destui bani pentru a cumpăra fiecare combinație
  • Imprimarea a milioane de bilete cu fiecare combinație (ceea ce este legal)
  • Livrați biletelor la dealerii autorizați de loterie
  • Câștigarea banilor și plata investitorilor

Ștefan Mandel i-a înrolat pe alții în planul său și a ajuns să aibă o armată de cumpărători care să depun biletele pentru el în toată țara.

De îndată ce un bilet câștigător a fost confirmat, el și compania sa vor primi premiul și el va distribui părți din acesta investitorilor și cumpărătorilor de bilete.

Nu există reguli împotriva unui singur om care cumpără zeci de bilete.

Dar autoritățile au introdus în cele din urmă noi legi pentru a opri operațiunea românului, deoarece se considera că nu este în spiritul jocului, scrie MailOnline.

Astfel, Mandel a decis să încerce în Virginia, SUA, unde erau unele dintre cele mai ieftine bilete și 7,1 milioane de combinații de numere.

Cifrele au generat suficiente investiții din partea australienilor iar planul a fost pus în funcțiune în 1992, când premiul a atins 27 de milioane de dolari (19 milioane de lire sterline).

A ajuns să câștige marele premiu, alături de zeci de bilete câștigătoare la categoria 2 și 3 – ceea ce i-a asigurat un câștig de 30 de milioane de dolari.

Dar suspiciunile cu privire la legalitatea operațiunii au dus la o luptă juridică de patru ani și la investigații de către FBI și CIA.

Deși nu fost acuzat de nimic, până în 1995 a fost falit.

Ulterior, el a fost închis în 2004, în Israel, pentru fraudă și s-ar fi mutat după eliberare pe insula Vanuatu din Pacificul de Sud.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Decizia a fost luată. Nicio țară din UE nu se mai află pe lista verde a Marii Britanii. Alte șapte țări au intrat pe lista roșie. Vezi despre ce este vorba…

Londra: Doi români au ajuns în instanță pentru că nu au respectat carantina. Au pus pe Instagram fotografii din vacanța în România