in

Român din Anglia condamnat cu suspendare după ce a fost prins de patru ori la volan fără permis

Român din Anglia condamnat cu suspendare după ce a fost prins de patru ori la volan fără permis

Românul Florin Ramadan a fost condamnat cu suspendare după ce a condus de patru ori fără a avea dreptul.

Ramadan, în vârstă de 25 de ani, a primit o pedeapsă cu suspendare de 12 săptămâni pentru trei acuzații de conducere în timp ce era descalificat.

Poliția l-a oprit ultima oară pe King Street, în Fenton, pe 9 ianuarie. Românul le-a spus ofițerilor că a fost la o farmacie, din cauză că avea copilul bolnav.

Ramadan a fost închis pentru 12 săptămâni și i s-a interzis să conducă timp de 12 luni, la Centrul de Justiție din North Staffordshire. Procurorul Simon Dykes a declarat: „Poliția a oprit un Renault Clio condus de inculpat la ora 17.40 pe 9 ianuarie. El era singur în mașină S-a stabilit că era șofer descalificat. De asemenea, verificările au scos la iveală că nu avea inspecția tehnică periodică și nu era asigurat.”

Șofer român condamnat la închisoare în Anglia. Conducea pe partea greșită a drumului

Ramadan, din Stoke Road, Shelton, a pledat vinovat că a condus în timp ce era descalificat, a condus fără asigurare și a fără certificat MOT. Românul a spus că a intrat în panică, deoarece copilul său era bolnav și medicamentul de care avea nevoie se găsea la un magazin românesc.

Judecătorul de district a spus: „Ați fost oprit de poliție, știați că sunteți descalificat. Le-ați spus polițiștlor că tocmai veneați de la magazine și că ați fost, de asemenea, la farmacie. În mai anul trecut, ați fost condamnat la 12 săptămâni de pedeapsă cu suspendare pentru alte trei infracțiuni de conducere în timp ce erați descalificat.”

Judecătorul a activat opt săptămâni de pedeapsă cu suspendare și a adăugat încă patru săptămâni pentru noua infracțiune. Ramadan va sta închis jumătate din cele 12 săptămâni.

El trebuie să plătească o suprataxă de 128 de lire sterline.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4]

boris johnson brexitul

Boris Johnson ȘOCHEAZĂ Europa: Compară războiul din Ucraina cu BREXITUL

Premierul britanic Boris Johnson vrea să viziteze Kievul încercuit de forțele ruse

Premierul britanic Boris Johnson vrea să viziteze Kievul încercuit de forțele ruse