in

Un român exploata și amenința muncitorii într-un abator din Somerset, Anglia

Un român exploata muncitori într-un abator din Somerset, Anglia

Un român a primit un ordin judecătoresc pentru o perioadă de cinci ani după ce a exploatat și a amenințat mai mulți muncitori de la un abator din Somerset, Anglia.

Inspecția Muncii din Marea Britanie (GLAA) a introdus dosarul împotriva lui Catalin Victor Gergely, în vârstă de 31 de ani, care între timp s-a întors în România.

Inspectorii GLAA au găsit muncitori care trăiau în condiții supraaglomerate și erau forțați să muncească pentru a-și plăti datoriile către Gergely, primind doar cât să le ajungă pentru mâncare.

Un ordin pentru sclavie și risc de trafic (STRO) pentru o perioadă de cinci ani a fost instituit la Tribunalul din North Somerset, potrivit BBC.

Ordinul înseamnă că românul de 31 de ani va fi urmărit penal dacă încalcă oricare dintre cele patru condiții stricte impuse de judecători.

Gergely, din Marghita, județul Bihor, nu a fost prezent la audiere din cauză că s-a întors în România, potrivit Serviciului de Raportare a Democrației Locale (LDRS).

Crescătorii britanici de porci cer cu disperare relaxarea legilor imigrației: „Intrăm în colaps”

El a lucrat în mod neoficial în numele a patru agenți, aducând muncitori în Anglia, în mai multe case din Bridgwater, Somerset.

Gergely nu mai are dreptul să organizeze sau să plătească pentru călătoriile cuiva în sau în afara Marii Britanii, în afară de membrii familiei apropiate, iar încălcarea ordinului presupune o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Inspectorul GLAA Gemma Kirby a spus că STRO este un „instrument eficient” în protejarea publicului de sclavia modernă și traficul de persoane.


Un român exploata și amenința muncitorii într-un abator din Somerset, Anglia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.3]

Avionul în care se afla toată echipa Manchester City, aproape de dezastru din cauza furtunii Dudley

Furtuna Dudley, dezastru în Marea Britanie

Furtuna Dudley, dezastru în Marea Britanie. Mii de oameni fără curent electric, autoturisme distruse, trenuri anulate