Menu
in

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat. Un trecător l-a descoperit pe Ion Radu, în vârstă de 46 de ani, fără viață în parcarea de la Effra Court, Homelands Drive, în dimineața zilei de joi (1 iunie). Poliția a lansat o anchetă pentru crimă publicând numele bărbatului găsit mort în zona Crystal Palace din estul Londrei și faptul că deja există un suspect.
>>> Bărbat din Marea Britanie închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat

Poliția crede că Ion a murit în urma unei plăgi înjunghiate în ficat și face apel la ajutorul publicului pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit.

Polițiștii au deja un suspect, arestat în cursul zilei de sâmbătă, 3 iunie 2023. Este vorba despre Andrew Hibbert-Gordon, în vârstă de 23 de ani, din Sylvan Hill, Crystal Palace.

Inspectorul-șef Sal Minhas, care conduce ancheta, a declarat: “Sunt foarte dornic să aflu amănunte de la oricine care l-a văzut pe Ion în cele 48 de ore înainte de a muri. Credem că este posibil ca Ion să fi fost fără adăpost și potențial vulnerabil. Credem că era o figură cunoscută în zonă și este posibil să fi avut relații cu oamenii din zonă.”

“Lucrăm pentru a construi o imagine a vieții lui Ion și avem nevoie de ajutorul publicului. Dacă aveți informații pe care doriți să le împărtășiți, oricât de nesemnificative ar părea, vă rugăm să ne contactați.”, a făcut apel inspectorul.

sursa: southwarknews.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
Exit mobile version