in

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat. Un trecător l-a descoperit pe Ion Radu, în vârstă de 46 de ani, fără viață în parcarea de la Effra Court, Homelands Drive, în dimineața zilei de joi (1 iunie). Poliția a lansat o anchetă pentru crimă publicând numele bărbatului găsit mort în zona Crystal Palace din estul Londrei și faptul că deja există un suspect.
>>> Bărbat din Marea Britanie închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat

Poliția crede că Ion a murit în urma unei plăgi înjunghiate în ficat și face apel la ajutorul publicului pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit.

Polițiștii au deja un suspect, arestat în cursul zilei de sâmbătă, 3 iunie 2023. Este vorba despre Andrew Hibbert-Gordon, în vârstă de 23 de ani, din Sylvan Hill, Crystal Palace.

Inspectorul-șef Sal Minhas, care conduce ancheta, a declarat: “Sunt foarte dornic să aflu amănunte de la oricine care l-a văzut pe Ion în cele 48 de ore înainte de a muri. Credem că este posibil ca Ion să fi fost fără adăpost și potențial vulnerabil. Credem că era o figură cunoscută în zonă și este posibil să fi avut relații cu oamenii din zonă.”

“Lucrăm pentru a construi o imagine a vieții lui Ion și avem nevoie de ajutorul publicului. Dacă aveți informații pe care doriți să le împărtășiți, oricât de nesemnificative ar părea, vă rugăm să ne contactați.”, a făcut apel inspectorul.

sursa: southwarknews.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Un şofer român a murit subit în Anglia

Anglia, șofer român găsit mort în cabina Tirului în care lucra. “Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“

Supermarketurile londoneze asaltate de hoți

Supermarketurile londoneze asaltate de hoți: ”A avea de-a face cu ei este frustrant și epuizant.”