in

Român înjunghiat în noaptea de Înviere, în Wolverhampton

Trei persoane au fost înjunghiate, duminică, 28 aprilie, în noaptea de Înviere, în centrul orașului Wolverhampton.

Potrivit Daily Expres, atacul a avut loc la scurt timp după miezul nopții. Doi bărbați au fost găsiți răniți, de către ofițeri din Wadhams Fold, iar starea lor este gravă, dar stabilă. Un al treilea bărbat a fost tăiat la mână, suferind răni mai ușoare.

Conform Express and Star, cea de-a treia victimă este de origine română și a plecat la scurt timp după ce a fost tratat ambulatoriu. Poliția a lansat un apel pentru găsirea acestuia, care a fugit înainte de a sosi oamenii legii. Polițiștii au nevoie de el pentru a putea ajuta la investigație.Românul este descris ca având 1.80 m înălțime, în jur de 20 de ani, slab, cu păr negru și barbă scurtă.

Este cetățean român și nu vorbește bine limba engleză.

„Dorim să îl găsim pe al treilea om care a fost atacat și să discutăm cu el despre circumstanțele acestei înjunghiere violente. Cu siguranță că are informații vitale despre ceea ce s-a întâmplat și vrem ni le prezinte și să discute cu noi pentru progresul anchetei în curs și pentru a găsi persoana responsabilă”, a declarat sergentul detectiv Chris Jones, cel care conduce investigația.

„Aș dori, de asemenea, să stăm de vorbă cu oricine care a fost în zonă, în special cu cei care au circulat cu metroul chiar înainte de atac”, a continuat acesta.

Oricine are informații poate apela poliția pe 101 sau Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111. Numărul de referință al cazului este 20WV / 100895V / 19.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

MI5 AVERTIZEAZĂ: ISIS plănuiește noi atentate. Ce sunt celulele „ crocodil ”

Românii, nemulțumiți de medicii din Marea Britanie: «M-au chinuit prin spitale»…«Sunt înapoiați…»