in

Încă un român ucis de COVID-19 în Marea Britanie

Încă un român ucis de COVID-19 în Marea Britanie.

A crescut numărul românilor decedați în afara granițelor și a celor infectați, cei mai mulți sunt în Italia. Încă trei români din străinătate au murit în ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus. Numărul românilor decedați în afara granițelor, din cauza COVID, a crescut la 19. În total, 94 de cetățeni români din străinătate au fost depistați cu acest virus, de la începutul pandemiei.

Dintre cei trei români care au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore, doi se aflau în Franța și unul se afla în Marea Britanie.

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 94 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus: 56 în Italia, 14 în Franța, 7 în Germania, 6 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 2 în Marea Britanie și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. (Buletin informatic MAE, marți, 31 martie 2020, ora 13.00)

Articole similare:

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment au decedat 19 cetățeni români aflați în străinătate – 9 în Italia, 6 în Franța, 2 în Marea Britanie, unul în Germania și unul în Spania.

Conform raportărilor oficiale, până luni muriseră 16 cetățeni români aflați în străinătate: 9 în Italia, 4 în Franța, unul în Germania, unul în Spania și unul în Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poliția britanica în alertă

Poliția britanica în alertă: „Cei care tușesc INTENȚIONAT împotriva altor persoane comit o infracțiune”

Plecări în masă

Plecări în masă din spitalele României. Medicii ar putea primi interzis la demisii pe perioada stării de urgenţă