Sexul prin găuri din pereţi, recomandat de autorităţi ca măsură de evitare a transmiterii virusului

Pandemia de coronavirus schimbă totul. Inclusiv relațiile sexuale. Agenția pentru sănătate publică din provincia canadiană British Columbia și-a actualizat lista de sfaturi privind sexul în timpul pandemiei, oferind recomandări detaliate, scrie cbc.ca , site-ul televiziunii publice din Canada.

În fișele publicate de Centrul pentru Controlul Bolilor din British Columbia (BCCDC) se spune că cea mai puțin riscantă variantă este masturbarea, pentru “că ești cel mai sigur partener pentru tine”, iar următoarele variante din punct de vedere al riscului sunt cineva care locuiește în aceeași casă cu tine sau cineva care îți este apropiat, dar nu mai are contacte strânse și cu alții.

Pentru cei care caută companie în afara cercului lor apropiat, centrul pentru sănătate publică spune că sexul virtual nu prezintă niciun risc de răspândire a Covid-19.
De asemenea, întâlnirile video și telefonice, sexting-ul (schimbarea de mesaje și fotografii cu conținut explicit), grupurile de chat și de webcam online sunt și el variante, dar oamenii ar trebui să-și facă mai întâi temele în privința riscurilor de securitate ale sexului online.

Agenția spune că oamenii care merg la întâlniri sau fac sex fără angajamente ar trebui să evite săruturile și să poarte o mască pentru că “gâfâitul din timpul sexului poate crea picături ce transmit Covid-19”.

De asemenea, recomandă pozițiile sexuale care limitează contactul față în față.
“Folosiți bariere, precum zidurile, de exemplu “glory holes” (găuri în pereți), care permit contactul sexual, dar nu permit contactul apropiat față în față”.

Rețelele de socializare s-au umplut rapid de glume, “Nu credeam că o să apuc ziua în care o pagină de internet a guvernului o să sugereze folosirea de ‘glory holes'”, scrie o utilizatoare Twitter.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Britanic de Externe despre carantinarea celor sosiți din Spania: „Nu avem de ce să ne cerem scuze”

Româncă infectată cu COVID-19 în Marea Britanie: „Două luni am tușit… Guvernul britanic a gestionat foarte prost pandemia”