in

Supermarketurile londoneze asaltate de hoți: ”A avea de-a face cu ei este frustrant și epuizant.”

Supermarketurile londoneze asaltate de hoți. Furturile din magazine sunt o problemă comună și persistentă în multe țări, inclusiv în Marea Britanie și, implicit, în Anglia. Furtul din magazine poate avea un impact semnificativ asupra afacerilor și poate afecta atât marjele de profit ale comercianților, cât și experiența de cumpărături a clienților. Un angajat al unui supermarket a descris pentru The Guardian situația dintr-o zonă bogată a Londrei, care se confruntă zilnic cu furturi.
>>> Aldi introduce noi reguli stricte, unii clienți protestează: „Nu te uiți în geanta mea”

Supermarketurile londoneze asaltate de hoți

”Lucrez la un lanț de supermarketuri într-unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra. Am observat o creștere masivă a furturilor din magazine și a furturilor pe care le-aș descrie ca fiind “la comandă”.

Vedem indivizi care intră în magazin cu sacoșe mari și le umplu cu articole de mare valoare, cum ar fi carne, alcool, lapte pentru copii, produse de înfrumusețare – și pleacă fără să plătească.

Aș spune că o mare parte din aceste furturi sunt comise de persoane care vor revinde produsele. Aceștia știu că există probabilitatea să fie opriți de personal sau de agenții noștri de securitate, dar de multe ori reușesc să scape și știu că nu putem face mare lucru.

În puținele cazuri în care poliția s-a implicat a fost pentru că o persoană a folosit abuzuri rasiale sau homofobe la adresa personalului.

”A avea de-a face cu hoții din magazine este frustrant și epuizant.”

Implicarea poliției nu îi descurajează pe indivizi. Odată, un bărbat mi-a strigat injurii homofobe. În prezent, ajut poliția în anchetele lor, dar el a revenit în magazin de două ori într-o singură zi, săptămâna trecută. Este epuizant din punct de vedere mental; ajut clienții să-și facă cumpărăturile, în timp ce sunt cu ochii în patru, căutând comportamente tipice pentru furtul din magazine.

De fiecare dată când avem un incident de furt, trebuie să îl înregistrăm într-un sistem care consumă mult timp și este lent. În zilele în care numărul furturilor este ridicat, simt că aș putea petrece toată ziua înregistrând aceste incidente, dar magazinul este aglomerat și clienții vor avea întotdeauna prioritate.

Fără o creștere mare a investițiilor din partea magazinului în securitate, nu sunt sigur că se poate face mai mult. A avea de-a face cu hoții din magazine este frustrant și epuizant.”

surse: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Român găsit mort Londra înjunghiat ficat

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat

Temperaturile Marea Britanie atinge maxim

Vine căldura! Temperaturile din Marea Britanie ar putea atinge un maxim de 30°C în acest weekend