in

Tânăr român din Londra, ucis în plină stradă în România, era în concediu și urma să se căsătorească – VIDEO

Beniamin, angajat în Londra, se afla în concediu în România. A dost înjunghiat în plină stradă la Satu Mare.

Beniamin Oiegaș, un tânăr de 29 de ani, a fost ucis în plină stradă pe o stradă din Satu Mare, sub privirile iubitei cu care urma să se căsătorească. Pentru că i-a luat apărarea fetei, agresorul l-a înjunghiat, iar apoi a fugit.

Tânărul lucra în Londra şi venise acasă, în concediu. Iubita lui era aici şi aveau planuri să se căsătorească. În momentul atacului, cei doi se întorceau din oraş, potrivit Observator News.

Agresorul, cunoscut drept un om al străzii, s-a poziționat în fața lor, blocându-le drumul. Beniamin a intervenit, spunându-i să-și vadă de treabă, moment în care a fost înjunghiat fulgerător, iar agresorul a fugit.

În ultimii 10 ani, agresorul fusese amendat de 75 de ori. Deşi era un pericol public, a fost lăsat de fiecare dată să se întoarcă pe străzi.

„Am încercat să îi opresc sângerarea. Am vrut să îl ajut să nu piardă mult sânge. I-am rupt hainele de pe el să văd unde îi este rana. Pentru că inițial nu știa nimeni unde a fost băiatul înjunghiat și puneau cârpe peste tot, să-i oprească sângerarea”, a declarat un martor pentru Observator.

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 22.30, martorii precizând că tânărul a fost înjunghiat de către o persoană.

Mai exact, un grup de tineri ar fi încercat să treacă pe lângă o persoană cunoscută ca fiind fără adăpost, iar aceasta le-ar fi blocat calea, mai scrie sursa mai sus menționată.

Atacul a avut loc vineri seară, în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, în zona intrării pe Pasajul Corneliu Coposu, iar tânărul a murit sâmbătă dimineață la spital.

https://www.facebook.com/PresaSM/videos/635822897044883
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

10.000 de protestatari anti-restricții s-au adunat în Trafalgar Square la Londra: „Virusul este o farsă” VIDEO

Marea Britanie se pregătește de cea mai mare creștere a taxelor din ultimele decenii