in

10.000 de protestatari anti-restricții s-au adunat în Trafalgar Square la Londra: „Virusul este o farsă” VIDEO

Circa 10.000 de perspane care neagă existența coronavirusului s-au adunat sâmbătă în Trafalgar Square la Londra pentru a protesta împotriva restricțiilor și a programelor de vaccinare. Mitingul „Unite for Freedom” a început la prânz și a cerut „încetarea minciunilor guvernamentale” și „restabilirea tuturor libertăților.”

Imaginile din demonstrație au arătat o mulțime considerabilă adunată în piață, ținând pancarte care susțineau că coronavirusul este o „ înșelătorie” și o „farsă.” Un bărbat purta o pancartă făcută artizanal pe care scria „nu vaccinurilor obligatorii”.

Un altul a numit Organizația Mondială a Sănătății „Organizația Mondială a Farsei” și altcineva ținea o pancartă care cerea „încetarea tiraniei medicale.”

Un bărbat participant la demonstrație a susținut că este vorba de o gripă mai puternică. Un protestatar a desfășurat un steag cu simbolul Uniunii Britanice a Fascistilor, în timp ce o altă femeie a promovat teoria conspirației QAnon, care crede că o cabală de democrați, vedete de la Hollywood și miliardari care îl venerează pe Satana conduce lumea în timp ce se angajează în pedofilie.

Protestatarii, dintre care niciunul nu purta mască, au umplut zona din fața National Gallery. La demonstrație au fost anunțați, conform manifestelor, „medici și asistenți medicali profesioniști de vârf care vor vorbi”.

Fratele lui Jeremy Corbyn, Piers, urma să apară alături de teoreticianul conspirației David Icke.

David Icke, care a fost dat afară de Facebook pentru publicarea „dezinformării asupra sănătății care ar putea provoca vătămări fizice” la începutul acestui an, a declarat că este o „bucurie să privim peste o insulă a sănătății într-o lume a nebuniei”. Acesta a mai spus că „respinge tirania” în timp ce avertizează că Guvernul urmează să voteze o prelungire de doi ani a „legilor draconice Covid” în septembrie 2020.

Peste 40.000 de oameni care s-au infectat cu coronavirus au murit până acum în Marea Britanie.

https://www.facebook.com/RTFrance/videos/668425527351107
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

morți Covid-19 Marea Britanie

Marea Britanie se așteaptă la 85.000 de morți de Covid-19, la iarnă: «Este un scenariu, nu o previziune»

Tânăr român din Londra, ucis în plină stradă în România, era în concediu și urma să se căsătorească – VIDEO