in

Trei români acuzați că au violat o fată de 19 ani pe o plajă din Sussex

Trei români au fost acuzați în legătură cu violul asupra unei tinere pe malul mării, Sussex, informează Poliția Sussex.

Detectivii au făcut un apel, ieri, 12 martie, la martorii care ar putea să dea detalii după ce o femeie de 19 ani a fost violată la primele ore ale zilei de sâmbătă, 9 martie, în Bognor Regis, West Sussex.

Trei bărbați, cetățeni români, au fost arestați pentru viol și se află în custodie pentru a fi interogați de poliție, a spus un purtător de cuvânt.

Mădălin-Daniel Nițu, 23 de ani, Ginghiz Iașear, 27 și Ionel-Mizel Ciocan, de 24 de ani, toți lucrătorii agricoli la Groves Farm, Colworth, Chichester, vor apărea în fața Curții Magistraților Crawley miercuri, 13 martie, acuzați că au violat-o pe tânăra în cauză la primele ore ale zilei de sâmbătă, a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit poliției, o zonă a plajei de lângă dig și o alee din apropiere au fost examinate din punct de vedere legal ca parte a investigației.

Ofițerii fac apel la cei care sâmbătă, în jurul orelor 2.00 – 3.30 dimineața, se aflau lângă Bognor Pier, clubul de noapte Sheiks, piața Waterloo, piața Nofolk, magazinul de kebab Peri-Peri și zona de plajă înconjurătoare să ofere informații.

Oricine a fost martor al celor întâmplate poate apela la numărul de telefon 101, citând operațiunea Noyes.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trenurile Eurostar între Anglia și Franța, întârzieri de până la 2 ore din cauza Brexit

Marea Britanie. Cum fac unii români bani pe spatele conaționalilor: Vând programări pentru pașapoarte la consulat