in

Un bătrân a murit pe coridorul unui spital din Marea Britanie, aştepta de 11 ore să se elibereze un pat: ”Inuman ce s-a întâmplat!”

Un bătrân de 83 de ani din Marea Britanie a murit în coridorul unui spital, după ce a aşteptat 11 ore ca un pat să se elibereze. Bryan Fulstow, bunic a patru nepoţi, şi-a pierdut viaţa la Hull Royal Infirmary, pe 15 noiembrie, potrivit Mirror.

Pensionarul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), cu şase zile înainte de a fi mutat la altă secţie, unde a petrecut ore întregi pe un scaun de pe coridor, aşteptând ca un pat de spital să se elibereze.

Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure: ”Era ca o scenă dintr-un film”

”Inuman ce s-a întâmplat!”

Fiul său, Steve, a spus că decizia transferului a fost luată de personalul din spital, conform unei noi proceduri care presupune transferul pacienților de la Primiri Urgenţe într-o altă secţie, “indiferent dacă există sau nu paturi disponibile”.

Fiul bătrânului a descris îngrijirea pe care a primit-o tatăl său drept “inumană” şi i-a provocat pe managerii spitalelor să-şi justifice dezinteresul faţă de bărbatul în vârstă, care era grav bolnav. Moartea lui Bryan i-a frânt inima soţiei sale, Barbara, cu care era într-o relaţie de 59 de ani. 

Cu şase zile înainte de transfer, bărbatul a aşteptat două ore şi jumătate după o ambulanţă, după ce a început să se simtă foarte rău. Steve a declarat că bătrânul nu a avut afecţiuni medicale serioase în trecut, dar la momentul respectiv, avea febră şi începuse să delireze. 

“A stat într-un coridor timp de 11 ore, cu sute de oameni trecând pe lângă el și cu un cateter ataşat de corp. Unde este demnitatea în asta?”, a declarat fiul bătrânului. Ulterior, el a fost sunat şi anunţat că Bryan a căzut şi s-a lovit la cap. Potrivit medicului legist care s-a ocupat de caz, aceasta a fost cauza morţii sale. Purtătorul de cuvânt al spitalului Hull Royal Infirmery a transmis condoleanţe familiei. 

“Deși nu putem comenta cazurile individuale, dorim să exprimăm condoleanţele noastre sincere familiei domnului Fulstow”, a spus el. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 5]

fraude internet

Cea mai mare anchetă de fraudă din Marea Britanie: Scotland Yard-ul a arestat peste 100 de persoane

Londra, extindere uriașă a zonei unde plătești taxa de poluare 12,5 lire sterline pe zi. Cartierele românilor sunt afectate