in

Un nou weekend însângerat în Londra. Patru persoane ucise, printre care o femeie însărcinată

Patru persoane au fost ucise în ultimele 24 de ore într-un alt weekend însângerat din Londra, numărul de crime comise în capitală atingând 67 în acest an.

Poliția a fost chemată în legătură cu o bătaie în Coldharbour Lane, Brixton, sâmbătă, în jurul orei 18.00, unde a fost găsit rănit un bărbat de 54 de ani.


El a fost dus la spital, dar a murit la ora 22.10. Moartea sa a venit la doar câteva ore după uciderea lui Kellymary Fauvrelle, o femeie de 26 de ani, însărcinată în șapte luni, în Thornton Heath.

La mai puțin de o oră după decesul bărbatului de 54 de ani, un alt bărbat, în vârsta de 20 de ani, a fost declarat mort la intersecția dintre Ron Leighton Way și Wakefield Street, din Newham, la ora 23.07.La câteva ore, un alt tânăr, de 18 ani, a murit la un spital din sud estul Londrei, la ora 04.51 dimineața.

Doi bărbați, în vârstă de 62 și 64 de ani, au fost arestați în Brixton, pentru omor și se află în custodia poliției.

Poliția a făcut apel la orice persoană care deține imagini video pe telefonul mobil să le predea.

Medicii au făcut tot ce le stătea în putință să salveze femeia însărcinată. Copilul a rămas într-o stare critică la spital. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat în acest caz, sub suspiciunea de omor și este în custodia poliției.

Un nou weekend însângerat la Londra. Trei morți și mai mulți răniți, în sudul și estul capitaleiSe întâmplă în România: oameni blocaţi în case, după asfaltarea unei străzi

Biserica Anglicană va avea pentru prima dată un episcop femeie și de culoare. «Mi-au strigat să mă întorc în Africa»