in

Un român a intrat gol pușcă peste o familie de britanici și a început să se masturbeze

O familie de britanici din Hartley Witney a trecut prin coșmarul vieții ei când s-a trezit în casă cu un român care a început să se masturbeze în fața celor doi copii și a mamei lor.

 

Faptele s-au întâmplat în urmă cu un an, însă tatăl familiei abia acum a avut puterea să povestească prin ce a trecut.

El a spus că, pe 22 ianuarie 2015, dimineața, a ieșit să ducă gunoiul și nu a încuiat ușa casei, greșeală pe care a menționat că nu o va face din nou.

Cei doi fii ai săi, de 3 ani și jumătate, respectiv un an și opt luni, se aflau într-o cameră cu soția sa.


Bărbatul spune că s-a dus să se bărbierească și a auzit de-odată țipetele soției sale. În prima fază s-a gândit că s-a întâmplat ceva cu copilul cel mic. El spune că i-a stat inima în loc atunci când a auzit țipetele soției.

A alergat în cameră și a văzut fața soției sale care îl ținea în brațe pe fiul cel mic.

“Stătea cu spatele la zidul din fața mea. Nu voi uita niciodată fața ei – era o privire îngrozită, pe care nu mai văzut-o înainte”, a povestit bărbatul în vârstă de 37 de ani. El a mai spus că în primul moment nu a observat că la capătul patului se mai află cineva.

Când a intrat în cameră, l-a văzut pe român: era complet gol, avea noroi pe picioare și se masturba.

Proprietarul nu a stat prea mult pe gânduri. L-a înhățat și l-a forțat să coboare scările. Sus, soția sa și fiul cel mare plângeau.

Omul a chemat imediat poliția, însă exhibiționistul plecase. Polițiștii l-au urmărit cu câinii și l-au prins mai târziu. A fost dus la poliție unde s-a aflat că era român și nu venise de multă vreme în Marea Britanie.

A fost închis preventiv la închisoarea din Winchester, unde a rămas până la procesul ce a avut loc în luna septembrie 2015.

Poliția a spus că individul fusese atras de jucăriile pentru copii din grădină. De asemenea, s-a dovedit că acesta este un psihopat dependent de droguri, internat de mai multe ori în România.

El a fost judecat, găsit vinovat pentru violare de domiciliu cu intenția de a efectua un act sexual, fiind condamnat la trei ani și jumătate de închisoare. În decembrie 2015, i s-a oferit posibilitatea de a alege să fie deportat din Marea Britanie și interzicerea pe viață de a mai intra în această țară. De asemenea, el se află pe lista infractorilor sexuali din Regatul Unit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cameron: Dacă ieșim din UE vom fi INVADAȚI

Manualele de la colegiul unde au studiat prinții Harry și William, create de o echipă de români