in

Un român din Dover va sta la pușcărie mai mult decât violatorii din Vaslui! Vezi cum se pedepsește violul în Marea Britanie!

Un român de 21 de ani va face 15 ani de pușcărie în Marea Britanie pentru un viol comis în noaptea de Crăciun a anului 2014. După eliberare, va fi monitorizat încă trei ani, potrivit sentinței dată de un judecător al Canterbury Crown Court.Conform Dover Express, Tudor Tofoi, împreună cu un prieten de-al său, au atacat o femeie în Dover, în spatele unor garaje.

Românul a negat fapta, însă un juriu l-a găsit vinovat, luna trecută, după șase ore și jumătate de deliberări.

Complicele său a reușit să fugă în România.

Juriul a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere care arată cum cei doi români o urmăresc și o șicanează pe femeie, în Dover, la primele ore ale dimineții de Crăciun.

Judecătoarea i-a spus lui Tofoi că este inteligent, dar arogant și manipulator și că nu a arătat în timpul procesului niciun fel de regrete. Ea i-a mai spus românului că prezintă un risc ridicat în ceea ce privește hărțuirea și atacarea femeilor.

Judecătoarea a mai spus că cei doi bărbați au considerat că victima lor era o pradă ușoară pentru că aceasta era băută. Potrivit magistratului, românii au obligat-o să întrețină relații sexuale în ciuda protestelor ei.

După comiterea faptei, Tofoi și prietenul său au fugit în Belgia, unde au văzut în media că sunt căutați de poliția britanică. Se crede că prietenul său, George Hirjanu, de 24 de ani,  se află în România, motiv pentru care a fost eliberat un mandat european de arestare.

„Violatorul din noaptea de Crăciun”, așa cum a fost botezat de presa britanică, va face cel puțin 10 ani de pușcărie, după care va fi expulzat în România.


Un englez le-a vorbit localnicilor din Văleni despre gravitatea violului. Vezi reacțiile sătenilor!

Criminalii şi violatorii vor primi automat închisoare pe viaţă la a doua infracţiune

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIOLATORII din Vaslui au fost condamnați. Vor face ani grei de pușcărie!

Panică printre pasageri! Cursa Blue Air Liverpool-București a aterizat DE URGENȚĂ! VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT!