in

Avionul în care se afla toată echipa Manchester City, aproape de dezastru din cauza furtunii Dudley

Avionul în care se afla toată delegația lui Manchester City, în frunte cu Pep Guardiola, a fost obligat să aterizeze de urgență, după ce vântul era să distrugă aeronava.

Echipa Manchester City a trecut prin emoții uriașe în timpul zborului spre casă, după meciul câștigat cu Sporting Lisabona, în Liga Campionilor (scor 5-0).

Pilotul a fost nevoit să întoarcă avionul din drum și să aterizeze de urgență pe alt aeroport, din cauza vântului foarte puternic care lovește în aceste zile insulele britanice.

În momentul în care avionul a început procedura de aterizare și s-a apropiat de pista aeroportului din Manchester, vântul puternic provocat de furtună a făcut imposibilă aterizarea.

Două furtuni VIOLENTE vor lovi Marea Britanie în următoarele zile. Vânt de peste 140km/h și viscol

După ce pilotul a mai încercat de trei ori să aterizeze, a luat decizia de a redirecționa zborul către aeroportul John Lennon, din Liverpool.

Avionul în care se aflau jucătorii antrenați de Pep Guardiola este un Boeing 757, un aparat capabil să efectueze zboruri de lungă durată.

Imaginile cu avionul în timpul procedurii de aterizare la Manchester au fost publicate pe Internet e, stârnind îngrijorarea fanilor echipei de fotbal. În acest context, reprezentanții clubului au decis să transmită pe Twitter un mesaj pentru suporteri, arată ProSport.

„Putem să confirmăm că avionul care transporta prima echipă de la Lisabona a aterizat în siguranță la Liverpool, după ce vântul puternic a forțat piloții să devieze zborul de la Manchester”, a transmis clubul pe Twitter.


….Avionul în care se afla toată echipa Manchester City, aproape de dezastru din cauza furtunii Dudley…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ce a pățit fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu pe un aeroport din Anglia

Ce a pățit fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu pe un aeroport din Anglia

Un român exploata muncitori într-un abator din Somerset, Anglia

Un român exploata și amenința muncitorii într-un abator din Somerset, Anglia