in

VEZI VIDEO – Român de 19 ani, spaima șoselelor în Anglia. A condus cu aproape 300 km/h urmărit de poliție

Un român de 19 ani a devenit spaima șoselelor din Anglia după ce a condus o motocicletă cu 180 mph, aproximativ 300 km/h, în Londra și în alte trei zone, urmărit de poliție timp de jumătate de oră.

Potrivit Poliției Metropolitane, Marian Vasilică Drăgoi a pledat vinovat de conducere periculoasă, la Curtea din Highbury luni, 23 noiembrie.

Drăgoi a recunoscut toate infracțiunile de conducere și va fi condamnat pe 14 ianuarie 2021.

Pe 20 mai, Drăgoi conducea o motocicletă cu plăcuțe false de înmatriculare în zona Turnpike Lane, Haringey.

Polițiștii au încercat să îl ajungă, însă motociclistul a accelerat. A trecut de mai multe ori pe culoarea roșie a semaforului, a intrat pe contrasens și a circulat cu viteză mult mai mare decât limita legală.

Când a intrat pe autostrada M1, îndreptându-se spre Hertfordshire, Drăgoi circula cu mai mult de 150 mph. Apoi a intrat în Bedfordshire, unde a fost înregistrat cu 180 mph.

Polițiștii nu au putut să îl urmărească pe șosea și drept urmare au cerut asistență unui elicopter al Serviciului Național Aerian al Poliției (NPAS).

La un moment dat, potrivit imaginilor de pe camera elicopterului, românul a intrat pe contrasens pe M1, pentru a intra într-o stație de carburant.

Canterbury: Șofer român, contrabandă cu cocaină de peste un milion de lire sterline. Umbla cu drogurile în sacoșă

Polițiștii au reușit să ajungă acolo înainte ca motociclistul să alimenteze și au reușit să îl oprească.

Incidentul a durat mai mult de 30 de minute, iar Drăgoi a fost arestat pentru conducere periculoasă, furt de motocicletă, conducere fără permis și fără asigurare.

În cele din urmă s-a dovedit că motocicleta îi aparținea, însă tânărul nu avea permis pentru a o conduce.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șase proxeneți români, trimiși la închisoare. Exploatau tinere într-o rețea de bordeluri din toată Anglia

Anglia: Restricțiile pe niveluri reintră în vigoare după 2 decembrie. Ce restricții se aplică în Londra, Liverpool, Manchester sau Birmingham