in

VIDEO – Bătaie într-un avion Manchester-Amsterdam. Șase britanici, arestați la aterizare

VIDEO - Bătaie într-un avion Manchester-Amsterdam. Șase britanici, arestați la aterizare

Șase bărbați cu cetățenie britanică au fost arestați joi, 5 mai, pe Aeroportul Schiphol după o bătaie într-un avion al companiei KLM pe ruta Manchester-Amsterdam.

Între cei șase pasageri a izbucnit o ceartă în timpul căreia s-au dat pumni și picioare în neștire. Unul dintre ei a suferit răni minore, a declarat pentru RTL Nieuws un purtător de cuvânt al Koninklijke Marechaussee.

Bătaie între mai mulți pasageri într-un avion Wizz Air care decolase de la Luton, avionul a anulat aterizarea din cauza lor

Pe rețelele de socializare au început să circule o mulțime de filmări cu bătaia dintre cei șase pasageri. De față erau și copii.

În imagini se vede cum echipajul de bord al companiei KLM încearcă să calmeze situația, în timp ce alți călători strigă la bărbați să înceteze și să se comporte civilizat.

Marechaussee, forța de poliție care operează ca parte a armatei olandeze și este responsabilă de securitatea aeroportului, i-a arestat pe cei șase la sosirea pe Aeroportul Amsterdam Schiphol.

Sursa: ziarulromanesc.de

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

consilier Brent

Teo Benea, consilier local în Brent: „Am încercat să mobilizez comunitatea de români”

Ștefan Voloșeniuc

Ștefan Voloșeniuc pierde la mustață alegerile în Edgware. A obținut cel mai mare număr de voturi dintre candidații români