in

Ștefan Voloșeniuc pierde la mustață alegerile în Edgware. A obținut cel mai mare număr de voturi dintre candidații români

Ștefan Voloșeniuc

Ștefan Voloșeniuc, candidat al Partidului Conservator pentru un loc de consilier în Harrow, circumscripția Edgware, nordul Londrei, a pierdut la mustață.

Voloșeniuc a obținut 1801 voturi, mai puțin decât ceilalți doi colegi conservatori, Nicola Blackman și Yogesh Ratial Teli, care au fost aleși.

Cel de-al treilea loc de consilier în Edgware a fost ocupat de laburistul Nitin Parekh, cu 1880 de voturi. Practic, Voloșeniuc și Parekh sunt trecuți cu același procentaj, 16%.

Teo Benea, consilier local în Brent: „Am încercat să mobilizez comunitatea de români”

Laburiștii și-au adjudecat din nou cartierul Harrow, ce-i drept la limită, cu 48% din voturi și 15 mandate, în timp ce conservatorii au obținut 45% și 9 mandate.

Nici românca Annie Kendall, care a candidat independent pentru consiliul Harrow, în circumscripția Belmont, nu a fost aleasă. Ea a obținut 211 voturi, adică 4%.


Ștefan Voloșeniuc pierde la mustață alegerile în Edgware. A obținut cel mai mare număr de voturi dintre candidații români…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

VIDEO - Bătaie într-un avion Manchester-Amsterdam. Șase britanici, arestați la aterizare

VIDEO – Bătaie într-un avion Manchester-Amsterdam. Șase britanici, arestați la aterizare

vladimir putin rusia

Vladimir Putin de Ziua Victoriei în RUSIA: „Occidentul se pregătea să ne invadeze țara”