in

VIDEO – Luton. L-a bătut cu o rangă până l-a desfigurat. Șapte ani și jumătate de închisoare pentru Nicolae ArtanUn român l-a bătut cu o rangă pe un alt român, până l-a desfigurat. Scandalul a avut loc pe 26 octombrie anul trecut, pe Manchester Street, în Luton, scrie Luton Today.

După o bătaie cu sticle, Nicolae Artan (foto), de 31 de ani, l-a deposedat pe Cristian Gheti de ranga pe care o folosea ca armă și a început să îl lovească.

Victima a suferit o fractură craniană profundă, o hemoragie sub-arahnoidă, două fracturi la nivelul coloanei vertebrale, o rană prin perforare pe partea stângă a peretelui toracic, echimoze interne ale plămânilor și multiple fracturi.

Judecătorul a remarcat faptul că inculpatul a fost provocat și că și-a lovit victima în mod repetat cu o rangă.

La cinci zile de la atac, Artan a fugit în România, fiind extrădat în luna mai în Marea Britanie, după emiterea unui mandat european de arestare.

Acesta a pledat vinovat, susținând că Gheți și vărul său au atacat o femeie care a râs de ei după ce spărseseră mai multe sticle de alcool într-un magazin din apropiere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Gheți și vărul său au părăsit magazinul, s-au dus la mașină, de unde au scos ranga. A urmat o confruntare în urma căreia cei doi au fugit, însă Gheți s-a întors agitând ranga. Artan l-a deposedat de armă, l-a urmărit și a început să îl lovească. Imaginile au fost filmate de un taximetrist.

Victima, a spus judecătorul, a fost lovită de cel puțin nouă ori.

Gheți a fost operat, fiind nevoie de mai multe plăci de metal pentru fixarea oaselor craniene. În urma atacului, a avut daune cognitive, potrivit anchetatorilor.

Artan a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare din care va trebui să execute cel puțin jumătate.

VIDEO – Pasageri în pericol! Un rom dat în urmărire internațională a sărit la bătaie într-un avion Ryanair

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Irlanda. Bandă de proxeneți români, urmărire ca-n filme în central orașului Dublin. Bărbat înjunghiat de 13 ori

Ce este Apostila Haga

Ce este Apostila Haga? Cum o pot obține?