in

Aterizare de urgență pe Aeroportul Gatwick. Zboruri deviate. Pista închisă

Pista de aterizare a Aeroportului Gatwick din Londra a fost închisă şi mai multe zboruri au fost deviate după ce o aeronavă a companiei aeriene British Airways a fost nevoită să aterizeze de urgenţă, potrivit BBC.

Aeronava Airbus A320 a aterizat, vineri, 20 iulie, la puţin timp după miezul nopţii, după ce a fost raportată o defecţiune tehnică.

Avionul, care venea de la Napoli, a rămas pe pista de aterizare pe durata inspecţiei. Pista a fost închisă, dar a fost redeschisă la ora locală 04.58.

Mai multe zboruri au fost deviate, însă nicio persoană nu a fost rănită, iar pasagerii au fost debarcaţi la puţin timp după aterizare.

„Aeronava noastră a aterizat în siguranţă, după ce piloţii au cerut prioritate la aterizare, ca precauţie după ce au detectat o defecţiune tehnică”, au declarat reprezentanţii British Airways.

„Inginerii noştri verifică aeronava”, au adăugat aceştia.

Un avion EasyJet care venea din oraşul Paphos din Cipru şi o aeronavă a companiei germane TUI care venea din Larnaca au fost deviate spre aeroportul din Birmingham. Pasagerii au fost apoi aduşi cu o altă aeronavă pe aeroportul Gatwick, după ce pista a fost redeschisă.

Discriminare înainte de Brexit. Românii, supuși la interviuri pe Aeroportul Gatwick

Britanic șocat de gestul unui român. S-a trezit cu acesta la poartă: „Imigrația e marfă”

Român dispărut în Marea Britanie. Este căutat de poliție