in

Cele mai bune destinații de vacanță după BREXIT: Top zece ţări cu cea mai bună rată de schimb

După decizia Marii Britanii de a părăsi UE, lira sterlină a ajuns la cel mai scăzut nivel după 1985 şi a fost prognozată o perioada de turbulenţe economice. Această situaţie înseamnă un efort în plus pentru potenţialii turişti britanici care doresc să plece în vacanţă.

Pentru cei care au rezervat deja un sejur în această vară, schimbările sunt mici, dar britanicii care încă îşi fac planuri de călătorii în următoarele câteva săptămâni, vor căuta ceva timp pentru a găsi cea mai bună variantă.

Pentru a veni în ajutorul lor, specialiştii în afaceri în turism de la FairFX au dezvăluit ţările clasate pe primele locuri, în care ofertele de vacanţă au cel mai bun raport calitate-preţ.

Astfel, în Tanzania, Chile, Norvegia, Mexic, Turcia, Brazilia, Africa de Sud, Zambia, Rusia sau Argentina, veţi găsi cel mai avantajos curs de schimb pentru lira sterlină, precum şi numeroase atracţii şi obiective turistice.Analiza FairFX situează Argentina în topul acestei liste. Pentru fiecare 500 de lire schimbate, veţi obţine mai mult de 6.000 de pesos argentinieni decât în 2013 – echivalentul a 300 £.

Sursa: Express.co.uk

CITITI MAI MULT:

Nu cunoşti limba engleză, lucrezi la curăţenie sau în construcţii, dar ţi-ai dori altceva mai bun?

Cât de mulţumiţi sunt britanicii de cariera lor. Cinci ocupații care îi fac fericiţi

Sfatul psihologului Silvia Gerea: Cum să îți antrenezi creierul (I)

Marea Britanie și Germania nu renunţă la măsurile care discriminează şoferii străini

Pensie comunitară 2016: Cum obţii pensie şi pentru perioadele lucrate în alte ţări europene

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cetățenii români au la dispoziție mai multe modalități de plată a taxelor pentru eliberarea pașapoartelor și a permiselor de conducere

Lira sterlină continuă să scadă