in

Val de aer arctic peste Marea Britanie. Ninge în weekend

val de aer arctic

Temperaturile ar putea scădea sub punctul de îngheț, din cauza unui val de aer arctic, în unele părți ale Londrei și în sud-estul Angliei, peste noapte, a anunțat Biroul de Meteorologie, în timp ce vântul puternic ar putea cauza perturbări ale transporturilor în acest weekend.

Se așteaptă căderi de zăpadă în anumite părți ale Marii Britanii, pe măsură ce mai mult aer înghețat vine din Arctica.

Este posibil ca în zonele mai înalte din unele părți ale Scoției și nordul Angliei și Țării Galilor să cadă multă zăpadă, anunță meteorologii, citați de Sky News.

Avertismente de cod galben sunt în vigoare pentru părți ale Scoției și Irlandei de Nord, vineri, extinzându-se și în restul Regatului Unit, sâmbătă.

Meteorologii anunță o iarnă ploioasă în Marea Britanie. Pericol de inundații

Un purtător de cuvânt al Biroului de Meteorologie a declarat: „Este o perioadă de vreme instabilă în următoarele zile, cu avertismente de vânt pentru Scoția și Irlanda de Nord începând de vineri.”

„Acest lucru se va extinde sâmbătă în toată Marea Britanie, cu excepția Londrei și sud-est”, a continuat acesta.

„Există semne de ninsoare la altitudini mai mari, indiciile sugerează că zonele de peste 200 m din Scoția au cele mai mari șanse de zăpadă, vineri.”

Meteorologul a mai spus că nu există „niciun semn” de zăpadă în zonele de jos din Anglia și Țara Galilor, dar a mai spus „nu se știe niciodată”.

Cele mai reci temperaturi ale zilei pentru Londra și sud-est vor fi în jur de 6C sâmbătă, deși acest lucru nu este deosebit de rar pentru această anului, a adăugat el.


…Val de aer arctic peste Marea Britanie. Ninge în weekend…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Criminalul din Somerset, un fost soldat din trupele speciale britanice

Criminalul din Somerset, un fost soldat din trupele speciale britanice

alcool britanici

Sărbători fără alcool pentru britanici. Băuturile ar putea fi vândute cu RAŢIA