in

Meteorologii anunță o iarnă ploioasă în Marea Britanie. Pericol de inundații

iarnă ploioasă

Această iarnă ar putea fi mai ploioasă decât în ​​mod normal în Marea Britanie – populația fiind avertizată să fie pregătită pentru riscul de inundații.

Prognozele Biroului de Meteorologie din Londra indică faptul că există o șansă peste medie ca următoarele trei luni să aibă mai multe ploi decât în ​​mod normal,  cu cea mai rea vreme în ianuarie și februarie.

Agenția de Mediu îndeamnă oamenii să verifice online riscul de inundații locale, să se înscrie pentru avertismente și să fie pregătiți în cazul în care locuințele le sunt afectate, scrie Daily Mail.

30% dintre gospodăriile din zonele cu risc nu au luat nicio măsură pentru a se pregăti pentru eventuale inundații, arată un sondaj al agenției.

Ploi torențiale și vânt năprasnic lovesc Marea Britanie. Avertismente METEO

Acest lucru ar putea însemna că până la 1,5 milioane de case din Anglia expuse riscului de inundații nu au luat măsuri de siguranță.

Meteorologul Will Lang a declarat: „Există indicii că iarna aceasta ar putea fi mai ploioasă decât în ​​mod normal”.

Agenția de Mediu estimează că 5,2 milioane de proprietăți din Anglia sunt în pericol.

250 de pompe mobile și 6.000 de angajați sunt pregătiți să protejeze comunitățile în această iarnă, în timp ce construcția și repararea sistemelor de apărare împotriva inundațiilor au continuat, de asemenea, pe tot parcursul anului.

În octombrie, aproximativ 79 de gospodării au fost inundate, dar peste 3.300 de proprietăți au fost protejate de apărarea împotriva inundațiilor.

Caroline Douglass, de la Agenția de Mediu, a avertizat: „Acum este momentul ca noi toți să fim vigilenți, nu mulțumiți, cu privire la inundații”.

Cu toate acestea, prognoza Biroului de Meteorologie este în contradicție cu predicția pe termen lung a BBC.

DTN, care oferă serviciul BBC, prezice vreme rece până în ianuarie. John Hammond, care conduce agenția de prognoză Weathertrending, a declarat: „Este un haos meteorologic cu un dezacord imens cu privire la ceea ce se întâmplă în lunile următoare”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Londra. Angajații de la metrou vor să intre în grevă săptămâna aceasta. VEZI ce linii vor fi afectate

Londra. Angajații de la metrou vor să intre în grevă săptămâna aceasta. VEZI ce linii vor fi afectate

Marea Britanie, prima țară care învinge pandemia prin programul de vaccinare

Marea Britanie, prima țară care învinge pandemia prin programul de vaccinare