in

Londra. Copil de doi ani răpit la McDonald’s. Făptașul, un român fără adăpost

Un român fără adăpost a primit trei ani de închisoare după ce, în luna mai a acestui an, a atras un băiețel de doi ani, în toaleta unui restaurant McDonald’s din Camden, în centrul Londrei.

Iulian Alexandru Badaric, de 36 de ani, a fost găsit vinovat de răpirea copilului, însă a fost găsit nevinovat de agresiune sexuală asupra acestuia.

Potrivit Talk Radio, băiatul se afla în restaurant împreună cu mama sa. Copilul se juca pe scară când, la un moment dat, femeia nu l-a mai văzut.

A început să îl caute disperată, împreună cu o angajată de la McDonald’s. Alți membri ai personalului au verificat toaleta bărbaților și au văzut că o ușă era închisă, dar nu blocată.

Când au deschis ușa, au văzut băiatul, alături de un bărbat. A fost chemată poliția care l-a reținut pe cel în cauză.

Înregistrările de pe camerele de supraveghere au arătat că suspectul, identificat apoi ca Badaric, a intrat în restaurant la ora 11.51. Nu a cumpărat de mâncare, ci doar a stat într-un colț al restaurantului.

A văzut copilul jucându-se pe scări, s-a apropiat de el și au plecat împreună la nivelul superior. O altă cameră a înregistrat momentul în care românul a intrat pe coridorul unde se află toaletele.

La sfârșitul sentinței, Badaric va fi deportat în România.

Criminali și violatori eliberați „din greșeală”

Un violator condamnat în România a recidivat în UK. A atacat o fată de 16 ani

Un român din Dover va sta la pușcărie mai mult decât violatorii din Vaslui! Vezi cum se pedepsește violul în Marea Britanie!

A plecat din România spre Londra, dar nu a mai ajuns. Româncă dată dispărută

Theresa May, scrisoare deschisă către europenii din Regatul Unit. „Vrem ca oamenii să rămână”