in

Român judecat pentru o crimă dublă în Lincoln. Una dintre victime era chiar mama sa

Un bărbat acuzat de uciderea mamei sale și a partenerului acesteia într-o casă în Branston, în apropiere de Lincoln, Anglia, a apărut în fața unui judecător de la Lincoln Crown Court.

Andrei-Mihai Simion-Munteanu, în vârstă de 22 de ani, din Lincoln Road, Branston, este acuzat că i-a ucis pe Premm Leela Monti, de 51 de ani, originară din România, și Robert Tully, de 71 de ani, originar din Statele Unite, în perioada 27-30 iulie a acestui an.

Simion-Munteanu a fost acuzat după descoperirea celor două trupuri neînsuflețite în casa din Lincoln Road, Branston, în dimineața zilei de 5 august.

Românul a apărut în instanță printr-o legătură video și a vorbit doar pentru a-și confirma numele, data nașterii și naționalitatea, în timpul audierii de 10 minute. Nu i s-au adus la cunoștință acuzațiile și nu a existat nicio cerere de cauțiune.

Simion-Munteanu a fost reținut în arest până la prima audiere din 10 decembrie. Procesul său este programat să înceapă pe 3 februarie, anul viitor.

Descoperirea a două trupuri în apropiere de Lincoln a lăsat comunitatea locală stupefiată.

Vecinii care locuiesc aproape de casa unde au fost găsite au spus că cei doi erau persoane retrase, dar bine văzute în localitate.

Proprietarul imobilului a declarat pentru Lincolnshire Live că cei doi erau un cuplu minunat.

Tânăr român de 22 de ani, acuzat de uciderea unui cuplu, în Branston
Femeie înjunghiată mortal în Londra, la câteva sute de metri de locul unei alte crime

Trei români, acuzați că au violat o tânără de 19 ani pe o plajă din Portsmouth. Susțin că victima a inițiat partida de sex