in

VIDEO – Londonezii, sfătuiți să stea în case. Se așteaptă căderi de zăpadă, gheață și vânt puternicComandamentul de la Londra a anunțat populația că ar fi bine să își încheie „călătoriile până la ora 21” a nopții de joi, 31 ianuarie. Sunt așteptate căderi de zăpadă, gheață și vânt puternic în capitală.

Compania Travel for London i-a avertizat pe locuitori să fie atenți când merg pe platformele trenurilor care ar putea deveni alunecoase, chiar dacă s-au luat măsuri de siguranță.

Biroul de Meteorologie din Londra a anunțat 10 cm de zăpadă, în această noapte, începând cu ora 21.00, în unele părți ale Regatului Unit, potrivit Metro.

A fost emisă, de asemenea, o avertizare de cod galben pentru sud-vestul Țării Galilor.

Aeroportul Cornwall, lângă Newquay, a fost închis temporar, din cauza vremii severe.

De asemenea, 100 de vehicule sunt blocate pe A30, iar poliția din Devon, Cornwall și Dorset avertizează că zăpada se îndreaptă spre est, unde va provoca probleme în această noapte.

Căderi de zăpadă semnificative din Cornwall, în special pe A30, la Temple, unde în prezent sunt blocate circa 100 de vehicule. Zăpada se îndreaptă spre est și va cauza perturbări în seara asta. Fiți pregătiți și evitați toate călătoriile”, a scris pe Twitter Inspectorul-șef Adrian Leisk.

Utilajele au fost trimise pentru a asista șoferii blocați, a confirmat purtătorul de cuvânt al poliției din zonă.

Biroul de Meteorologie a avertizat populația să rămână „în condiții de siguranță”: „Este posibil să fie condiții foarte dificile pe unele drumuri la ore de vârf în această seară, cu zăpadă și gheață, ceea ce duce la suprafețe alunecoase și vizibilitate redusă”.
Șofer român, amenințat de un englez rasist: „Nu ar trebui să conduci în țara asta. Îți rup capul”

Vremea rea continuă să facă probleme în Marea Britanie. Vezi care sunt cele mai afectate zone