in

Echipa tinerilor români de la Eagles Football Academy din Londra, în semifinalele Challenge Cup. Toni Dumitru: „Ne vom bucura de victorie și de calificarea în finală”

Echipa U14 a tinerilor sportivi de la Eagles Football Academy s-a calificat în semifinalele Challenge Cup, una dintre cele mai prestigioase competiții ale fotbalului englez. EFA U14, antrenată de Antonio Dumitru, a fost revelația acestui sezon fotbalistic.

Echipa, formată numai din copii români cu vârste de până în 14 ani, se află pe primul loc în Divizia IV  din FA, cu toate că este a primul sezon competițional.

eagles-academy-u14

poster-mare-ziarÎn semifinala Challenge Cup, copiii români de la Eagles Football Academy se vor confrunta cu cea mai bună echipă din Premier Division de la grupa U14, Magix Youth FC.

„Având în vedere că suntem la primul sezon competițional, este o performanță faptul că suntem pe primul loc în campionat cu 11 victorii din 11 meciuri, am ajuns într-o semifinală de Chalange Cup și jucăm împotriva campioanei din ultimii doi ani și liderul clasamentului din Premier Division”, a declarat Antonio Dumitru, antrenorul echipei și totodată managerul Eagles Football Academy.

„Așteptările noastre sunt foarte mari, pregătim jocul acesta din toate punctele de vedere, am închiriat baza sportivă a echipei Hendon FC, o bază cu o capacitate de 1.500 de locuri, dar și cu o suprafață de joc acreditată FIFA și credem că la finalul celor 70 de minute ne vom bucura de victorie si de calificarea în finala acestei competiții”, a continuat antrenorul EFA.

eagles-chalange-cup

Meciul va avea loc duminică, 26 februarie, pe stadionul echipei Handon FC. Adresa: Silver Jubilee Park, Townsend, London, NW9 7NE.

Sponsorul meciului: AC Autoservices NW2.

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile pe stadion.

Jucătorul Southampton, Florin Gardoș, la Eagles Fotball Academy: „Trebuie să faceți sacrificii pentru a ajunge fotbaliști”

Micii fotbaliști de la Eagles Football Academy vă invită la Eagles CUP ediția a doua

VEZI VIDEO – Fotbal la superlativ, la Cupa Eagles 2016. EAF U12 a câștigat turneul

Eagles Football Academy întâlnește Arsenal Academy într-un meci amical. Gabi Dumitru: „Invitația ne onorează”

Viorel Badea l-a atenționat pe negociatorul pentru Brexit: Atenție la români

Cetățenii europeni din Marea Britanie, situație incertă după Brexit. Riscăm să nu avem un statut legal