in

Boris Johnson rămâne pe poziție în ceea ce privește eliminarea tuturor restricțiilor pe 19 iulie. „Fiecare va face ce îi spune propria judecată”

Boris Johnson rămâne pe poziție și va sfida astăzi avertismentele oamenilor de știință și va dezvălui planurile pentru ziua de 19 iulie care vor pune capăt regulilor de distanțare socială, lucrului de la domiciliu și a folosirii măștilor de protecție.

Potrivit Daily Mail, premierul britanic va anunța, la o conferință de presă din această după-amiază, că oamenii vor trebui să-și folosească bunul simț în ceea ce privește riscurilor COVID, fără a fi obligați de autorități.

Astfel, se va renunța la obligativitatea menținerii distanței, purtatul măștii nu va mai fi obligatoriu,  iar localurile nu vor mai trebui să colecteze detaliile clienților și vor putea servi din nou băuturi la bar.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a refuzat să spună dacă va păstra regulile pandemiei pe metrou, în timp ce primarul din Manchester, Andy Burnham, a cerut o regândire pentru a-i proteja pe cei vulnerabili.

La rândul său, premierul scoțian Nicola Sturgeon a sugerat că regulile ar putea continua mai mult timp în Scoția.

Vești EXCELENTE de la Guvernul britanic, după 19 iulie: FĂRĂ carantină pentru vaccinați, FĂRĂ pașapoarte COVID la evenimente


Unii conservatori nu sunt de acord însă cu abordarea guvernului. Fostul ministru Steve Baker a declarat pentru MailOnline: „Bineînțeles că guvernul ar trebui să fie cu ce li se cere și ce nu li se cere oamenilor. Dacă este o chestiune de alegere personală, guvernul va trebui să pună în mod clar și fără îndoială faptele în fața publicului cu privire la implicațiile și consecințele purtării și nepurtării măștilor”.

Boris Johnson a spus că oamenii vor trebui să își „exercite propria judecată” pentru a se proteja de coronavirus.

„Trebuie să subliniez că pandemia nu s-a încheiat și că numărul cazurilor va continua să crească în următoarele săptămâni. Pe măsură ce începem să învățăm să trăim cu acest virus, cu toții trebuie să continuăm să gestionăm cu atenție riscurile provocate de COVID și să ne exercităm judecata”, a spus Johnson.

Înainte de conferința premierului, comitetul Covid al Guvernului britanic se va întruni pentru a finaliza planurile pentru ultima etapă a foii de parcurs, care va oferi afacerilor și publicului timp pentru pregătire.


…Boris Johnson rămâne pe poziție în ceea ce privește eliminarea tuturor restricțiilor pe 19 iulie. „Fiecare va face ce îi spune propria judecată”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.3]

o companie britanică

Alungați de Brexit: O companie britanică s-a mutat în România pentru a nu pierde contractele din UE

kate midelton este în carantină

BREAKING NEWS! Kate Middleton este în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID