in

Boris Johnson: Zborurile din și către Marea Britanie, restricționate până în luna mai

Zborurile internaționale din și către Marea Britanie vor fi restricționate până pe 17 mai, a anunțat premierul Boris Johnson.

Șeful Guvernului de la Londra, care a prezentat ieri, 22 februarie, noile măsuri de relaxare în Regatul Unit a mai spus că vacanțele celor care vor să meargă peste ocean vor fi interzise până la aceeași dată, potrivit The Telegraph.

Premierul britanic a explicat că actualele restricții asupra călătoriilor internaționale cu scop de recreere vor fi relaxate după o revizuire care va avea loc în aprilie, sub coordonarea Ministrului Transporturilor, Grant Shapps.

Vacanțele interne vor fi, de asemenea, interzise până cel mai devreme pe 12 aprilie, a confirmat Boris Johnson. În prima etapă a planului de relaxare, vor fi ridicate mai multe restricții, luna viitoare, însă vacanțele interne nu vor fi permise până la a doua etapă a– care va începe cel mai devreme în 7 săptămâni.

Boris a făcut anunțul: Ieșirea din lockdown în mai mulți pași. Restricțiile vor fi ridicate treptat, până la vară

Actualele restricții asupra călătoriilor internaționale – inclusiv testarea de trei ori a pasagerilor, carantina la hotel și izolarea obligatorie timp de 10 zile – vor rămâne în vigoare până la mijlocul lunii mai.

Însă, reevaluarea va analiza cum pot fi ridicate restricțiile prin certificate de vaccinare pentru persoanele ce vor să-și facă vacanța în afară și prin testarea atât a celor care sosesc cât și a celor care pleacă din teritoriu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson, întâlnire de urgență cu privire la situația pandemiei. „Vor fi peste 200 de morți pe zi”. Se așteaptă un nou „LOCKDOWN”

Boris a făcut anunțul: Ieșirea din lockdown în mai mulți pași. Restricțiile vor fi ridicate treptat, până la vară

Rata șomajului în Marea Britanie, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani