in

Chiriile EXPLODEAZĂ în Londra. Vezi cât vei plăti pentru o casă în următorii 4 aniChiriile din capitala Marii Britanii cresc de la an la an, iar specialiștii apreciază că în 2020 vor atinge prețuri record pentru Marea Britanie și Uniunea Europeană.

 

Potrivit specialiștilor imobiliari, citați de site-ului insidecroydon.com, în ritmul de creștere actual, chiria medie pentru o casă cu două dormitoare va ajunge să coste în patru ani 2007 lire sterline

Asta ar însemna că o familie ar trebui să câștige 120.000 de lire sterline pe an pentru a-și putea permite o asemenea chirie.

Potrivit unei analize a agenției de evaluare Tom Copley, din Londra, chiria medie pentru o casă cu două dormitoare în Londra a crescut cu 0,42%, în perioada noiembrie 2004 – martie 2015. Asta înseamnă că o casă cu două dormitoare se închiriază acum cu un preț mai mare cu 7.700 de lire sterline pe an, față de 2004.

Aceeași analiză arată că o casă cu un singur dormitor ar putea să ajungă să fie închiriată cu 2010 lire sterline pe lună, din 2025.

Copley consideră că analiza demonstrează faptul că primarul Londrei ar trebui să ia în calcul plafonarea chiriilor, întrucât acestea cresc mult mai repede decât salariile.

Potrivit fundației caritabile Shelter, o gospodărie nu ar trebui să cheltuiască mai mult de o treime din venituri pe chirie, iar venitul mediu în Londra este astăzi de 35.069 de lire sterline.

Chiriile pentru case cu trei și patru camere în Londra au depășit deja bariera de 2.000 de lire sterline, iar până în 2025 se preconizează că vor ajunge la 3531 de lire sterline pentru trei camere și respectiv 5.606 lire sterline pentru patru camere.


Zeci de români înghesuiți în trei camere. Se crede că sunt victime ale traficanților de persoane

Topul celor mai „nefericite” cartiere din Marea Britanie. În unele locuiesc foarte mulți români

Vești proaste pentru cei care vor să își cumpere casă în Londra. Se va ajunge la prețuri INIMAGINABILE!

Este oficial! Chiriile din Marea Britanie – cele mai scumpe din Europa

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Legea taxelor consulare, promulgată. Vezi pentru ce servicii NU mai trebuie să plătești

O româncă acuză că a fost violată de patronul albanez. Era MINORĂ