in

LOVITURĂ pentru populația din Marea Britanie. Creștere ENORMĂ a prețurilor la energie. Ce ajutoare oferă Guvernul

LOVITURĂ pentru populația din Marea Britanie. Creștere ENORMĂ a facturilor la energie. Ce ajutoare oferă Guvernul

Autoritatea pentru Reglementarea Energiei din Mare Britanie (OFGEM) a anunțat o creștere medie enormă de 54% a plafonului de calcul pentru prețurile la gaze și electricitate.

Acest lucru înseamnă că facturile anuale ale populației din Regatul Unit vor crește din aprilie cu 693 de lire sterline în medie, adică aproximativ 60 de lire sterline pe lună, ajungând la 1971 de lire sterline anual.

Este o creștere enormă, având în vedere că facturile la energie sunt deja destul de mari.

Această creștere se va adăuga și măririi taxelor locale și a NINO, ceea ce a determinat Guvernul să ia măsuri.

Ministrul de Finanțe, Rishi Sunak, a dezvăluit un pachet de criză pentru costul vieții de 9 miliarde de lire sterline, cu reduceri de taxe la consiliu și împrumuturi pentru firme pentru a menține facturile mai scăzute – dar a recunoscut că populația va plătit mult mai mult, arată Daily Mail.

Panică în Marea Britanie: S-a anunțat un record de decese cauzate de COVID

Sunak a spus că locuințele din categoriile A-D vor primi reduceri de 150 de lire sterline la taxele de consiliu, în timp ce un sistem de împrumuturi susținute de guvern pentru firmele de energie ar putea ajuta la menținerea temporară a facturilor mai mici.

Va exista, de asemenea, un „fond” în valoare de 150 de milioane de lire sterline pe care autoritățile locale îl vor distribui familiilor cu probleme grave.

Sunak a spus că „majoritatea” gospodăriilor ar avea un ajutor de 350 de lire sterline pe an – dar aceasta reprezintă mai puțin de jumătate din creșterea plafonului energetic mediu.

„Ceea ce putem face este să eliminăm povara unui șoc semnificativ al prețurilor pentru milioane de familii, asigurându-ne că creșterea prețurilor este mai mică inițial și se extinde pe o perioadă mai lungă”, a spus Sunak.

Anunțul OFGEM va afecta 22 de milioane de gospodării din Marea Britanie și se aplică celor care au tariful implicit al furnizorului lor de energie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.8]

Boris Johnson a reușit să vorbească cu Putin: „Orice incursiune în Ucraina ar fi greșeală tragică

Boris Johnson a reușit să vorbească cu Putin: „Orice incursiune în Ucraina ar fi o greșeală tragică”

Căutat pentru un viol într-un parc din Brent. Cine îl vede să sune la poliție

Căutat pentru un viol într-un parc din Brent. Cine îl vede să sune la poliție