in

TOȚI locuitorii din Marea Britanie vor primi SUBVENȚIE pentru energie. Cum intrați în posesia noului grant de 400 de lire sterline

grant de 400 de lire sterline

Ministrul britanic de Finanțe, Rishi Sunak, a anunțat un nou ajutor guvernamental, un grant de 400 de lire sterline, pentru ca oamenii să facă față facturilor în creștere la energie, în această iarnă.

Astfel, toate gospodăriile din Marea Britanie vor primi o subvenție care va reduce facturile la energie cu 400 de lire sterline, din octombrie.

Anterior, Sunak anunțase că oamenii vor primi o reducere de 200 de lire sterline pe facturile de energie, dar suma urma să fie rambursată în rate pe cinci ani.

Acum, reducerea a fost dublată și s-a anulat obligația de rambursare.

Cu alte cuvinte, din octombrie, factura la energie a tuturor va fi redusă cu 400 de lire sterline.

Reducerea va fi făcută automat de furnizorul de energie și nu este nevoie să aplicați.

Fiecare gospodărie din Marea Britanie va primi o reducere de 400 lire sterline la factura de energie – banii NU vor trebui returnați

Pe parcursul a șase luni din octombrie, clienții care plătesc prin debit direct și credit vor avea banii creditați în contul lor. Clienții cu contoare cu plată în avans vor avea banii aplicați la contorul lor sau vor fi plătiți printr-un voucher.

În termeni tehnici, grantul se va aplica direct pentru toate gospodăriile din Anglia, Scoția și Țara Galilor.

Irlanda de Nord va primi de asemenea fonduri echivalente, deși modalitatea de a face acest lucru nu a fost încă stabilită.

Subvenții în plus pentru cei cu ajutoare sociale

O plată de 650 de lire sterline va fi efectuată către mai mult de opt milioane de gospodării cu venituri mici care primesc credit universal, credite fiscale, credit pentru pensie și alte beneficii, în funcție de mijloace.

Aceasta va fi o plată automată în conturile bancare ale acestora.

Plata va fi făcută în două tranșe – prima în iulie și a doua în toamnă. Plățile pentru cei care beneficiază de credite fiscale vor urma la scurt timp după aceea.

Cei care beneficiază de indemnizații de invaliditate vor primi 150 de lire sterline în septembrie, în plus față de cele 650 de lire sterline, deoarece în multe cazuri aceste persoane au un consum mai mare de energie, arată BBC.

Ajutoare pentru pensionari

Gospodăriile care primesc „Plata pentru combustibil de iarnă” – în valoare de 200-300 de lire sterline și de care beneficiază toate casele cu cel puțin o persoană în vârstă de pensionare – vor primi încă 300 de lire sterline, în noiembrie sau decembrie.


TOȚI locuitorii din Marea Britanie vor primi SUBVENȚIE pentru energie. Cum intrați în posesia noului grant de 400 de lire sterline…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Neglijență medicală GRAVĂ în Marea Britanie: Decese la naștere, copii născuți morți sau cu leziuni cerebrale

Neglijență medicală GRAVĂ în Marea Britanie: Decese la naștere, copii născuți morți sau cu leziuni cerebrale

scandal sange uk

Pacienții din Marea Britanie afectați de ”scandalul sângelui infectat” vor primi bani, afectate circa 30.000 de persoane