in

Mii de familii din Marea Britanie, hărțuite de recuperatorii firmelor de gaze și electricitate

Mii de familii din Marea Britanie, hărțuite de recuperatorii firmelor de gaze și electricitate

Mii de familii din Marea Britanie sunt hărțuite de recuperatorii firmelor de gaze și electricitate, după ce companiile au crescut numărul acestora.

Citizens Advice avertizează că numărul persoanelor contactate de recuperatorii de datorii în numele furnizorilor de energie a crescut cu o treime față de anul trecut.

Milioane de persoane se chinuie acum să plătească facturi mai mari, după ce prețurile au crescut cu 54%, în aprilie, arată The Telegraph.

Potrivit publicației, peste 26.000 de oameni au contactat organizația Citizens Advice anul acesta cu probleme de colectare a datoriilor pentru facturile la energie.

Plângerile au inclus hărțuirea de către recuperatorii, chestiuni de reclamație și executare silită și contoare de plată anticipată pentru achitarea restanțelor.

Facturile la energie EXPLODEAZĂ de mâine. Britanicii s-au repezit să trimită citirile contoarelor pentru a beneficia de prețuri mai mici

Alții au spus că „contoarele inteligente” le-au fost oprite și au fost forțați să folosească un contor preplătit mai vechi. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că guvernul și companiile energetice încurajează în mod activ clienții să înceapă să folosească dispozitive inteligente.

Aproximativ jumătate din gospodării au redus consumul de energie de când prețurile gazelor au crescut în octombrie anul trecut. Aproape o treime au redus cheltuielile pentru alte articolele de uz casnic pentru a-și permite facturile, potrivit Nimblefins, o firmă de cercetare.

Potrivit Citizens Advice, una din 10 gospodării era în urmă la facturile la energie înainte de începerea crizei. Organizația a avertizat că alte 8,5 milioane riscă să rămână cu restanțe odată ce plafonul de preț a crescut la 1.971 de lire sterline, în aprilie.

Prognozele Cornwall Insight, o firmă de analiză energetică, au arătat că plafonul ar putea crește cu 636 de lire sterline în octombrie, ducând factura anuală medie la 2.607 de lire sterline. Aceasta ar fi mai mult de 10% din salariul mediu pe care îl câștigă lucrător cu normă întreagă.


Mii de familii din Marea Britanie, hărțuite de recuperatorii firmelor de gaze și electricitate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

furtuni Marea Britanie

AVERTIZARE METEO! Furtuni puternice vor lovi Marea Britanie în câteva ore

Marea Britanie nu este pregătită pentru creșterea prețului alimentelor: „Va fi o criză mai mare decât cea a energiei”

Marea Britanie nu este pregătită pentru creșterea prețurilor alimentelor: „Va fi o criză mai mare decât cea a energiei”