in

De ce se află Gabriela Firea și Florentin Pandele la Londra: „Nu suntem în concediu!”


Gabriela Firea , primarul Capitalei a anunțat joi, 13 iunie, că se află la Londra și că îi este dor de copii.

Multă lume a bănuit că fosta jurnalista urmează să se supună unei noi intervenții chirurgicale, însă Firea a revenit pe contul și a explicat că face de fapt un set de analize pentru e cere o a doua opinie medicală.

“Nu suntem în concediu! Nu am venit la Londra să ne relaxăm! Nu mă operez la Londra, ci în România, la Spitalul Cantacuzino (de stat). Sunt aici pentru un set de analize, la recomandarea medicilor de la noi, fiind vorba despre o afecțiune rara, este normală a doua opinie medicală“, a notat fosta jurnalistă pe contul ei de Facebook.

Gabriela Firea s-a operat de trei ori la colon, potrivit Click! Prima intervenție a făcut-o laparoscopic la Spitalul Cantacuzino la finele anului 2018. Ulterior lucrurile s-au complicat pentru ea și a declarat că medicii i-au scos la a doua operație din luna ianuarie o sârmă. Pe 29 martie 2019, Firea s-a operat, din nou, la colon, în aceeași unitate medicală, după o ocluzie intestinală.

„Sănătatea mea, în ultimele șase luni, a atârnat de un fir de ață. Am avut mai multe intervenții și o operație dificilă, iar în vara aceasta mai urmează una complexă, sper finala”, mărturisea Gabriela Firea recent.  La Londra, primarul capitalei se află împreună cu soțul ei, Florentin Pandele.

Gabriela Firea se operează la Londra. S-a fotografiat alături de soțul ei chiar în fața spitalului
Cursa WizzAir Constanța-Londra, întârziere de 24 de ore. Ce spun reprezentanții companiei

Incredibil ce a ajuns să facă eroul din Londra, decorat de Regină. Președintele PSD Iași: „Eroule Galactic, cu ce te ocupi?”