in

Diane James, noul lider UKIP: „Românii sunt infractori, Putin e cel mai patriot lider din lume”

Noul lider al UKIP este Diane James, aleasă cu 47,7% din voturile partidului său. Ea îl va înlocui pe Nigel Farage, care a demisionat la scurt timp după referendumul pentru Brexit.

Politica extremistă a acestei formațiuni politice britanice este departe de a se schimba prin venirea la conducere a acesteia. Site-ul britanic leftfootforward.org a reamintit mai multe gafe ale noului președinte UKIP.

Astfel, în 2013, James a cerut oprirea temporară a imigrației, pentru a stopa românii și bulgarii să mai intre în Marea Britanie și „să mai comită infracțiuni”.

„Nu vorbim doar despre presiunea asupra serviciilor de imigrație, dar, de asemenea, despre infracțiunile asociate cu românii.”

Ea a continuat, de asemnea, să vorbească despre “bandele infracționale române de hoți de buzunare” care au fost o problemă majoră la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

James a fost ulterior forțată să își ceară scuze pentru comentariile sale. 

În august 2015, Diane James a afirmat la postul de radio LBC că îl admiră sincer pe liderul rus Vladimir Putin. Ea a spus că admiră faptul că acesta este devotat țării sale. Cu privire la invazia Crimeii, James a declarat că astfel Putin a arătat că este un lider puternic: „A pus Rusia pe primul plan și a avut probleme cu modul în care UE a încurajat schimbarea guvernului din Ucraina care a pus în pericol populația rusă din acea țară”.

Femeia a refuzat să își ceară scuze pentru aceste afirmații. Luna trecută l-a descris pe Putin ca fiind cel mai patriot lider pe care l-a cunoscut lumea aceasta.

 

În urma atacurilor din Paris, din noiembrie 2015, Diane James a declarat că „ideea frontierelor Schengen deschise permite libera circulație a teroriștilor și a avut ca rezultat crima în masă de la Paris”.

VIDEO: Doi pictori români au creat o instalaţie artistică dedicată lui Nigel Farage, ca răspuns adus unei politici toxice anti-imigrație

După ce a făcut Brexit, Nigel Farage şi-a anunţat demisia din fruntea UKIP!

Amnesty International despre atacurile rasiste din Marea Britanie: S-A DEPĂŞIT LIMITA!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poliţia britanică, în alertă maximă! Un criminal periculos a evadat dintr-o închisoare din Derbyshire

Boris Johnson revine la sentimente mai bune: „Nu vrem vize pentru UE”