Menu
in

După Ucraina urmează Republica Moldova? Rușii fac exerciții militare în Transnistria

Armata rusă a programat exerciții în Transnistria, regiunea separatistă pro-rusă din Republica Moldova.

Districtul militar vestic a făcut acest anunț joi, 24 februarie, în timp ce forțele ruse atacau Ucraina pe uscat și din aer.

Potrivit comunicatului, a fost instituită o zonă specială de antrenament pentru a exersa oprirea de vehicule inamice, scrie ProTV.

Armata rusă staționează în Transnistria de la începutul anilor 1990. Regiunea se învecinează cu Ucraina la est și este condusă de separatiști pro-ruși.

PANICĂ! Rusia are posibilitatea să trimită bombe nucleare spre LONDRA. Ar putea ucide milioane de oameni

„Unitățile de pușcași motorizate ale Grupului Operativ al Forțelor Ruse din Regiunea Transnistreană a Republicii Moldova (OGRF PRRM) au susținut o sesiune de pregătire practică privind pregătirea specială a contingentului militar rus al forțelor de menținere a păcii”, se arată în raportul citat de Interfax.

În timpul exercițiului, personalul militar al OGRF RRM a elaborat acțiuni pentru oprirea forțată a vehiculelor, folosind echipamentul special Yozh, după care „inamicul” a deschis focul.

„Personalul a ocupat poziții de tragere și a reținut un inamic simulat și, de asemenea, a împiedicat încercarea de a transporta articole interzise în Zona de Securitate”, a anunțat ZVO.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Exit mobile version