in

Facebook folosește un algoritm prin care cataloghează utilizatorii în funcție de „ezitările față de vaccin”! Cine comentează rău despre vaccinuri este considerat „dușman al societății” și blocat

Project Veritas, o organizație independentă condusă de jurnalistul James O Keefe, a descoperit că Facebook folosește un algoritm prin care cataloghează utilizatorii în funcție de „ezitările față de vaccin”, punându-le acestora un „scor VH”, fără cunoștința lor.

„Pe baza acestui scor, vom retrograda sau vom lăsa în pace un comentariu, depinzând de conținutul acelui comentariu”, a explicat cineva din interiorul Facebook, pentru Project Veritas, citat de r3media.ro.

Scopul operațiunii este „de a reduce drastic expunerea” la comentarii prin care se exprimă dubii cu privire la eficiența vaccinului, a explicat Project Veritas.

„Narațiunea este: vaccinează-te, vaccinul este bun pentru tine, toată lumea ar trebui s-o facă. Dacă n-o faci, o să fii scos în față ca dușman al societății”, a mai spus sursa din interiorul Facebook.

Primul denunțător a spus că Facebook, condus de CEO-ul Mark Zuckerberg, vrea să „construiască o comunitate în care toată lumea se conformează – nu unde oamenii pot avea un discurs deschis și un dialog despre cele mai personale, private și intime decizii”.

Angajatul a declarat că politica va continua să-și extindă domeniul de aplicare până când „orice poate fi încălcat”.


Marea Britanie: Țepe cu teste COVID de călătorie. Pasagerii plătesc sute de lire sterline pe teste care nu ajung sau care nu sunt procesate

„Ce este remarcabil la aceste documente private pe care Facebook nu a vrut să le vedeți este că„ La Nivelul 2”[de încălcare] se afirmă că chiar dacă faptele menționate sunt adevărate, veți fi vizat și retrogradat – comentariile vor fi vizate și retrogradate,” a spus O’Keefe.

Ulterior, Project Veritas a descoperit că există și un al treilea nivel: cel în care sunt trimiși utilizatorii care-și exprimă „obiecții sau îngrijorări despre presiunea de a fi vaccinați prin apariția unui registru sau pașaport de vaccinare. Tot acolo ajung și cei care manifestă „obiecții și scepticism cu privire la libertate sau pe baze religioase”.

Facebook nu a negat acuzațiile, afirmând că „am anunțat proactiv această politică pe blogul companiei noastre”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

INCREDIBIL! Unei fetițe de 10 ani i s-a refuzat statutul de rezident în Marea Britanie. Toți ceilalți membri ai familiei au fost acceptați

Căldură mare. Oameni s-au îndreptat spre plajele din Marea Britanie. S-a făcut plajă și în Scoția