Menu
in

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie, personalul este dotat cu camere video

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie, personalul este dotat cu camere video. Șeful Aldi, Giles Hurley, a povestit cum furtul din magazine este o problemă tot mai mare pentru lanțul de supermarketuri, iar personalului i s-au oferit camere video de corp în unele dintre magazine, ca parte a unui proces datorat creșterii numărului de infracțiuni. Hurley a spus despre combaterea furtului din magazine: “Este o prioritate de top pentru noi. A existat o creștere în întreaga industrie și noi nu suntem imuni la acest fenomen.”
>>> Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie

Întrebat dacă Aldi va susține Anglia, după Scoția, în a transforma în infracțiune agresarea sau amenințarea unui lucrător din magazin, el a adăugat: “Susținem orice măsură care va asigura colegilor noștri un mediu de lucru sigur.”

The Mirror a lansat campania “Clamp Down on Shoplifting” în fața unei creșteri a incidentelor de atacuri verbale și fizice asupra personalului din magazine. Co-op, John Lewis și sindicatul angajaților din magazine Usdaw se numără printre cei care susțin campania, care include cereri pentru ca poliția să ia în serios această problemă.
>>> Zeci de mii de clienți de energie vor primi 50% reducere la facturile lor în această iarnă – vă calificați?

Hurley a povestit cum criza costului vieții a schimbat obiceiurile de cumpărături, în timp ce Aldi a dezvăluit un salt al vânzărilor anuale de la 13,6 miliarde de lire sterline la 15,5 miliarde de lire sterline în 2022.

A atras cu aproximativ un milion de clienți în plus în magazinele sale în ultimul an, deoarece oamenii fac cumpărături pentru alimente și bunuri mai ieftine.

The Mirror a lansat o campanie împotriva furtului din magazine

Revendicările Mirror privind furtul din magazine:

1 Poliția trebuie să investigheze toate incidentele de furt din magazine. Anularea legilor conservatoare care au retrogradat furtul de bunuri în valoare de mai puțin de 200 de lire sterline la o infracțiune minoră.

2 Restabilirea numărului de ofițeri de poliție de sprijin comunitar pe străzile noastre. Aceștia au scăzut de la 16.814 în 2009 la 8.263.

3 Abordarea cauzelor profunde prin abordarea crizei legate de costul vieții și prin oferirea de mai mult sprijin pentru problemele de dependență și sănătate mintală precară.

sursa: Mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version