in

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie, personalul este dotat cu camere video

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie, personalul este dotat cu camere video. Șeful Aldi, Giles Hurley, a povestit cum furtul din magazine este o problemă tot mai mare pentru lanțul de supermarketuri, iar personalului i s-au oferit camere video de corp în unele dintre magazine, ca parte a unui proces datorat creșterii numărului de infracțiuni. Hurley a spus despre combaterea furtului din magazine: “Este o prioritate de top pentru noi. A existat o creștere în întreaga industrie și noi nu suntem imuni la acest fenomen.”
>>> Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie

Întrebat dacă Aldi va susține Anglia, după Scoția, în a transforma în infracțiune agresarea sau amenințarea unui lucrător din magazin, el a adăugat: “Susținem orice măsură care va asigura colegilor noștri un mediu de lucru sigur.”

The Mirror a lansat campania “Clamp Down on Shoplifting” în fața unei creșteri a incidentelor de atacuri verbale și fizice asupra personalului din magazine. Co-op, John Lewis și sindicatul angajaților din magazine Usdaw se numără printre cei care susțin campania, care include cereri pentru ca poliția să ia în serios această problemă.
>>> Zeci de mii de clienți de energie vor primi 50% reducere la facturile lor în această iarnă – vă calificați?

Hurley a povestit cum criza costului vieții a schimbat obiceiurile de cumpărături, în timp ce Aldi a dezvăluit un salt al vânzărilor anuale de la 13,6 miliarde de lire sterline la 15,5 miliarde de lire sterline în 2022.

A atras cu aproximativ un milion de clienți în plus în magazinele sale în ultimul an, deoarece oamenii fac cumpărături pentru alimente și bunuri mai ieftine.

The Mirror a lansat o campanie împotriva furtului din magazine

Revendicările Mirror privind furtul din magazine:

1 Poliția trebuie să investigheze toate incidentele de furt din magazine. Anularea legilor conservatoare care au retrogradat furtul de bunuri în valoare de mai puțin de 200 de lire sterline la o infracțiune minoră.

2 Restabilirea numărului de ofițeri de poliție de sprijin comunitar pe străzile noastre. Aceștia au scăzut de la 16.814 în 2009 la 8.263.

3 Abordarea cauzelor profunde prin abordarea crizei legate de costul vieții și prin oferirea de mai mult sprijin pentru problemele de dependență și sănătate mintală precară.

sursa: Mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie

Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră

Noua lege privind fumatul în Marea Britanie

Noua lege privind fumatul din Marea Britanie: Rishi Sunak dezvăluie interdicția și ce înseamnă aceasta pentru tineri