Menu
in

Heathrow le cere companiilor aeriene să nu mai vândă zboruri de vară, deoarece limitează pasagerii

Heathrow le cere companiilor aeriene să nu mai vândă zboruri de vară, deoarece limitează pasagerii. Astfel s-a impus o limită zilnică de 100.000 de pasageri care pleacă de pe aeroport, deoarece se luptă să facă față creșterii cererii.

Aeroportul recunoaște că se luptă să facă față creșterii cererii și noul său personal „nu este încă la viteza maximă”, scrie The Guardian.

Heathrow și alte aeroporturi s-au confruntat cu scene haotice în ultimele săptămâni, cu cozi masive pe fondul penuriei de personal la sol, iar companiile aeriene au anulat sute de zboruri.

”Haos total la Heathrow”, cel puțin 5.000 de călători s-au trezit în această dimineață cu zborurile afectate sau chiar anulate

Heathrow le cere companiilor aeriene să nu mai vândă zboruri de vară

„În ultimele săptămâni, deoarece numărul de pasageri care pleacă a depășit în mod regulat 100.000 pe zi, am început să vedem perioade în care serviciul scade la un nivel inacceptabil: timpi mari de coadă, întârzieri pentru pasagerii care necesită asistență, bagaje care nu călătoresc cu pasagerii. sau sosirea cu întârziere, punctualitate scăzută și anulări de ultim moment”, a scris șeful conducerii de la Heathrow, John Holland-Kaye, într-o scrisoare deschisă către pasageri, marți.

„Unele companii aeriene au luat măsuri semnificative, dar altele nu au făcut-o și credem că acum este nevoie de acțiuni suplimentare pentru a asigura pasagerilor o călătorie sigură și fiabilă. 

Prin urmare, am luat decizia dificilă de a introduce un plafon de capacitate cu efect de la 12 iulie până la 11 septembrie. Măsuri similare pentru controlul cererii de pasageri au fost implementate în alte aeroporturi atât din Marea Britanie, cât și din întreaga lume.”, a adăugat el.

El a spus că aeroportul le cere companiilor aeriene să nu mai vândă bilete de vară pentru a limita perturbările pentru pasageri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version